Noi sectoare de autostrăzi urmează să fie deschise. Sebeș-Turda și Ungheni-Târgu Mureș

5 noiembrie 2021
image
Tronsonul 2 al Autostr─âzii Sebe╚Ö-Turda va fi dat ├«n circula╚Ťie peste c├óteva s─âpt─âm├óni

Tronsnul 2 din A10 Sebe╚Ö-Turda ╚Öi por╚Ťiunea Ungheni-T├órgu Mure╚Ö din A3 au intrat ├«n linie dreapt─â. ├Än c├óteva s─âpt─âm├óni, acestea vor fi deschose circula╚Ťiei.

Dou─â dintre proiectele de autostr─âzi din Transilvania aflate ├«n execu╚Ťie au intrat pe ultima sut─â de metri ╚Öi se apropie cu pa╚Öi rapizi de deschiderea circula╚Ťiei ├«n urm─âtoarele s─âpt─âm├óni.

Este vorba despre tronsonul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, respectiv sectorul Ungheni-Târgu Mureș din Autostrada A3 Transilvania.

A fost a╚Öternut asfaltul final de uzur─â pe ├«ntreaga lungime a celor dou─â, iar prezent, se execut─â ultimele lucr─âri pe partea de parapete, marcaje, garduri de protec╚Ťie sau ╚Öan╚Ťuri.

image
Sectorul Ungheni-Târgu Mureș

ÔÇŁSectorul de aproape 10 km din apropierea Municipiului T├órgu Mure╚Ö este un exemplu de <<A╚Öa da>>. Construc╚Ťia a ├«nceput ├«n iulie 2020 ╚Öi va fi finalizat─â ├«n mai pu╚Ťin de un an ╚Öi jum─âtate. Preg─âtirea temeinic─â a proiectului coroborat─â cu un constructor serios ne arat─â c─â putem construi autostr─âzi repede ╚Öi bine ╚Öi ├«mi doresc ca pe viitor s─â replic─âm mult mai des aceste experien╚ŤeÔÇŁ, scrie C─ât─âlin Drul─â, fostul ministru al Transporturilor, pe pagina de Facebook.

C─ât─âlin Drul─â: ÔÇŁRe╚Ťeta acestui dezastru nu ar fi fost posibil─â f─âr─â o proiectare superficial─âÔÇŁ

La polul opus se situează cei 24 km de pe A10 lotul 2, un contract început în 2014 și care aniversează anul acesta șapte ani.

ÔÇŁRe╚Ťeta acestui dezastru nu ar fi fost posibil─â f─âr─â o proiectare superficial─â, incompeten╚Ť─â a administra╚Ťiei de a debloca ╚Öantierul ╚Öi un constructor care s-a trezit abia ├«n ceasul al 13-lea. ├Än ciuda ├«ncerc─ârilor unor conduc─âtori politici de a mistifica realitatea, p├ón─â la finalul acestui an vom circula pe autostrad─â continu─â de la Cluj la Sibiu sau Deva, l─âs├ónd ├«n urm─â nesf├ór╚Öitele ambuteiaje din Teiu╚Ö, Aiud ╚Öi Alba IuliaÔÇŁ, a mai transmis Drul─â.

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg