Norica Nicolai: ”Imaginile cu jandarmi lovind oameni cu mâinile ridicate sunt trucate”

image
Europarlamentarul Norica Nicolai susține că imaginile cu jandarmii lovind persoane cu mâinile ridicate au fost trucatefoto: arhiva Click!

Declarații surprinzătoare din partea europarlamentarului ALDE Norica Nicolai. Fost ministru al Justiției, Nicolai a susținut, la Turceni, că imaginile cu jandarmi lovind protestatari cu mâinile ridicate ar fi fost trucate. ”Se pot face multe cu un calculator”.

Prezentă în judeţul Gorj pentru a participa la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Termocentralei Turceni, Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat vineri, 17 august, că imaginile cu jandarmi lovind persoane nevinovate la protestul din 10 august au fost trucate.

„Se pot face multe cu un calculator. Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate. Şi în ţările din UE se acţionează la fel dacă nu se respectă spaţiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violenţa şi injuriile aduse oamenilor legii. Nu înţeleg de unde atâta ură”, a declarat Norica Nicolai la Turceni, conform Adevărul.

La mitingul diasporei din 10 august, organizat în Piața Victoriei din București, au participat în jur de 100.000 de oameni. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene încă de când în piață nu se adunaseră decât 1.500 de persoane, iar în jurul ore 23.00 au început intervenția în forță.

Peste 450 de persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului sau în spitalele din Capitală. Dintre aceștia, peste 200 au depus deja plângeri penale la Parchetul General împotriva jandarmilor.

Șefii jandarmilor au justificat intervenția prin faptul că la un moment dat au primit informația că doi dintre oamenii lor fuseseră omorâți de protestatari. Maiorul Laurențiu Cazan și-a cerut scuze joi, în cadrul unui ionterviu pentru Televiziunea Română, față de persoanele care au suferit pe nedrept.

FotoJet jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub acident avioane Heathrow Londra
militar pedofil jpeg
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
Un model OnlyFans din Myanmar a fost condamnat la șase ani de închisoare foto FACEBOOK jpg
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg