Noul iPhone 13 Pro Max este pus la bătaie în cadrul turneului „Cyber Christmas” de la Mr Bit

Ultima actualizare:

Mr Bit, unul dintre cele mai noi cazinouri online de pe piața românească, a dat deja startul la ofertele promoționale dedicate sărbătorilor de iarnă. „Vedeta” se numește generic „Cyber Christmas”, care include mai multe etape săptămânale în care poți câștiga, printre altele, noul iPhone 13 Pro Max.

Telefonul produs de Apple are prețul de 7.800 de lei pe cel mai cunoscut magazin online din România, iar câștigătorul fiecărei etape din turneul Mr Bit România va intra în posesia unui astfel de exemplar. Iată descrierea făcută de producător:

„Ecran Super Retina XDR cu ProMotion pentru imagini fluide și reacții prompte. Upgrade substanțial al sistemului de camere pentru noi posibilități spectaculoase. Durabilitate excepțională. Cip ultra rapid A15 Bionic. Autonomie senzațională a bateriei.

Un design la fel de încântător pe cât este de durabil, cu oțel inoxidabil de calitate chirurgicală Ceramic Shield și rezistenta la apă de nivel avansat. 

Un upgrade masiv al hardware-ului se combină cu un software superinteligent pentru a face posibilă fotografierea macro cu obiectivul ultra-superangular, zoom optic 3x cu teleobiectivul și modul Noapte cu toate camerele.

Captează de până la 2.2 ori mai multă lumină pentru poze și clipuri video mai bune. Filmează cu un efect de adâncime superficială a câmpului și adaugă în mod automat tranziții elegante ale focalizării între subiecte pentru a-ți ilustra mult mai creativ povestea video”.

Așadar, te-am convins să participi la „Cyber Christmas”? Poate că nici nu era nevoie de atâtea detalii, mai ales că mai sunt și alte gadgeturi de câștigat, dar și bani cash de primit pentru următoarele două turnee:

  • https://cazino-mrbit.com/news/turneul-digital-pro-max-de-la-mr-bit-romania: iPhone 13 PRO Max (1 TB)
  • Locul 2: iPhone 13 PRO Max (512 GB)
  • Locul 3: MacBook Air de 13 inchi (256 GB)
  • Locul 4: iPad Pro (256 GB)
  • Locul 5: iPad mini (256 GB)
  • Locul 6: Apple Watch Series 6
  • Locurile 7-10: AirPods Pro
  • Locurile 11-15: 1.250 RON
  • Locurile 16-20: 1.000 RON
  • Locurile 21-25: 750 RON
  • Locurile 26-35: 500 RON
  • Locurile 36-50: 250 RON

Primul pas este să optezi pentru participarea la fiecare turneu în parte, apoi să joci runde cu miza minimă 2 lei la sloturile pe care le găsești în pagina respectivului turneu. În cazul în care câștigi până la de 14,9 ori miza, atunci primești un punct. Un câștig între de 15 ori și de 29,9 ori miza îți aduce 25 de puncte, iar pentru un câștig de minim 30 de ori miza primești 100 de puncte.

Printre sloturile care te ajută să acumulezi punctaj la turneul Cyber Black Friday se numără Game of Thrones, Football Stars, Zeus, Arena of Gold și altele; găsești lista completă pe pagina oficială a concursului.

Potrivit regulamentului concursului, dacă doi jucători au același număr de puncte în clasamentul final, are prioritate cel care a ajuns primul la acel punctaj.

În afara eventualelor beneficii avute din turneul „Cyber Christmas”, rundele jucate au potențial să aducă și câștiguri frumoase, pentru că Payout-ul mediu în MrBit Casino este de 96%. Banii câștigați pot fi „reinvestiți” și în alte secțiuni, precum cea de jocuri de masă electronice sau de mese live.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net