Nu s-a mai văzut aşa ceva în România, după alegeri! Un deputat PSD a sărbătorit victoria cu mici şi vin fiert pentru alegători

Ultima actualizare:

    Alin Petrache şi-a  cinstit alegătorii (foto dreapta)
Alin Petrache şi-a cinstit alegătorii (foto dreapta)

După ce se văd cu mandatul de deputat sau senator în mână, majoritatea aleşilor uită pentru alţi patru ani de cei care i-au votat. Nu este şi cazul unui tânăr politician din Bucureşti, care le-a mulţumit într-un mod original votanţilor săi.

Bucuros că aproape 16.000 de persoane au ieşit din casă ca să îl voteze deputat PSD în Colegiul 15 din Capitală, Alin Petrache s-a întâlnit din nou cu alegătorii. Au venit zeci de persoane, cu mic, cu mare.

simeon stalpnicul png

Au schimbat impresii, au avut ocazia să discute cu deputatul proaspăt ales, la un pahar de vin fiert şi un mic cu muştar. Mai mult, câţiva lăutari au întreţinut atmosfera.

„Merită din plin să se bucure înainte de Sărbători pentru că sunt oameni sărmani, fără prea multe ocazii de distracţie", a declarat tânărul deputat.

Fost căpitan al echipei naţionale de rugby şi actual preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache este la prima experienţă politică.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net