O adolescentă a fost înjunghiată de fostul iubit în plină stradă. Tânărul a încercat apoi să se sinucidă

Un caz șocant s-a întâmplat chiar în centrul orașului Caraș-Severin. O adolescentă a fost înjunghiată în plină stradă de fostul său iubit. Cu ultimele sale puteri, aceasta a reușit să fugă, iar agresorul a încercat să se sinucidă. Cei doi se află acum internați la spitalul din Drobeta Turnu Severin, scrie adevărul.ro. 

Tânără înjunghiată de fostul iubit Foto: Shutterstock
Tânără înjunghiată de fostul iubit Foto: Shutterstock

Și-a înjunghiat iubita cu un cuțit

Incidentul a avut loc în vineri după-amiază, 23 februarie, chiar în centrul municipiului Drobeta Turnu Severin. Tânărul de 18 ani, care este elev la un liceu din acest oraș, și-a văzut fosta iubita pe stradă, a alergat după ea, a scos un cuțit și a înjunghiat-o.

Tânărul a încercat să se sinucidă 

După, tânărul s-a urcat într-un taxi și a vrut să plece de la fața locului, la scurt timp, a oprit mașina și a încercat să se sinucidă. Cei doi sunt la spitalul din Drobeta Turnu Severin și au fost supuși la o intervenție chirurgicală. Polițiștii au deschis un dosar penal și încearcă să afle care este motivul pentru care tânărul a înjunghiat-o pe fată. 

Un bărbat și-a ucis iubita 

În luna ianuarie a acestui an s-a petrecut o tragedie în orașul Miercurea Nirajului, din județul Mureș. Orbit de gelozie, un bărbat și-a omorât iubita, alături de care trăia de mai mulți ani. Cuprins de furie și de spaimă în urma crimei, individul a decis să-și ia viața.

Înainte de gestul extrem bărbatul și-a sunat tatăl pentru a-i mărturisi ce a făcut, spunându-i la telefon că intenționează să se sinucidă. Tatăl a alertat imediat autoritățile, prin 112, și s-a dus spre casa femeii, însă nu a putut împiedica a doua tragedie. Plin de regrete, tânărul a decis să încheie socotelile cu viața. Bărbatul i-a găsit pe cei doi într-o baltă de sânge. Se pare că totul s-ar fi petrecut pe fondul geloziei. Datele arată că nu au mai fost sesizări la poliție pentru fapte de violență de la adresa respectivă.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net