O femeie de 51 de ani din Botoşani a furat ca să ajungă la puşcărie

Ultima actualizare:

”Vreau la puşcărie ca să scap de sărăcie, soţ şi copii”. E declaraţia şocantă făcută de Daniela, o femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Botoşani, care a fost prinsă furând dintr-un magazin. Fapta a avut loc sâmbătă, într-un spaţiu comercial din centrul oraşului, unde suspecta a intrat ca orice client, s-a dus la raftul cu dulciuri, de unde a luat cinci ciocolate pe care le-a băgat sub haine.

Gestul ei a fost surprins de camerele de supraveghere, iar la ieşirea din magazin a fost oprită. Surprinzător, dusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Botoşani, femeia a declarat nonşalant că a furat tocmai pentru a fi prinsă şi acuzată.

”Am copii, dar bărbatul meu e numai cu băutura-n cap. M-am săturat. În puşcărie e mult mai bine. Nu ai nici o grijă şi ai totul la dispoziţie - căldură, mâncare şi televizor. Acolo ai mai multe drepturi decât afară”, a spus femeia, conform monitorulbt.ro. 

Surprinzător e că, deşi a fost prinsă furând şi femeia a recunoscut tot, ea s-ar putea să nu-şi vadă visul cu ochii, cel de a ajunge la penitenciar.  Motivul? Potrivit Codului Penal, în cazurile în care prejudiciul e mic, iar bunurile sustrase au fost recuperate, procurorii pot dispune renunţarea la urmărirea penală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
o euro png
image png
canal subteran jpg
solstitiul de vara ce inseamna solstitiu jpeg
cuplu din Sri Lanka png
vise jpg
1 conjunctivita jpg jpeg
Pocahontas şi John Rolfe, căsătoria care a oprit războiul cu indienii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net