O femeie de 51 de ani din Botoşani a furat ca să ajungă la puşcărie

”Vreau la puşcărie ca să scap de sărăcie, soţ şi copii”. E declaraţia şocantă făcută de Daniela, o femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Botoşani, care a fost prinsă furând dintr-un magazin. Fapta a avut loc sâmbătă, într-un spaţiu comercial din centrul oraşului, unde suspecta a intrat ca orice client, s-a dus la raftul cu dulciuri, de unde a luat cinci ciocolate pe care le-a băgat sub haine.

Gestul ei a fost surprins de camerele de supraveghere, iar la ieşirea din magazin a fost oprită. Surprinzător, dusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Botoşani, femeia a declarat nonşalant că a furat tocmai pentru a fi prinsă şi acuzată.

”Am copii, dar bărbatul meu e numai cu băutura-n cap. M-am săturat. În puşcărie e mult mai bine. Nu ai nici o grijă şi ai totul la dispoziţie - căldură, mâncare şi televizor. Acolo ai mai multe drepturi decât afară”, a spus femeia, conform monitorulbt.ro. 

Surprinzător e că, deşi a fost prinsă furând şi femeia a recunoscut tot, ea s-ar putea să nu-şi vadă visul cu ochii, cel de a ajunge la penitenciar.  Motivul? Potrivit Codului Penal, în cazurile în care prejudiciul e mic, iar bunurile sustrase au fost recuperate, procurorii pot dispune renunţarea la urmărirea penală. 

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png