Cum poți câșiga la loto! Secretul dezvăluit de un pensionar care consideră că a găsit formula norocoasă

Ray Spiller, în vârstă de 71 de ani, a creat un sindicat de loterie pentru a cumpăra bilete împreună cu alții, astfel șansele de câștig pot să crească. În doar câteva luni, s-au strâns 70 de persoane. „Câștigul cel mare va veni curând. Eu le spun tuturor membrilor: se va întâmpla”, a declarat pensionarul. 

Un pensionar crede că a găsit secretul pentru a câștiga la loto
Un pensionar crede că a găsit secretul pentru a câștiga la loto

Care e secretul pentru a câștiga la Loto 

Ray Spiller joacă de 30 de ani la Loto, dar acum câteva luni, Ray a încercat să vadă dacă oamenii vor să intre într-un fel de sindicat, să cumpere bilete împreună și să-și mărească astfel șansele de câștig.

Acesta se aștepta să găsească câțiva doritori, în schimb numărul acestora a crescut la peste 70, astfel că i-a împărțit în opt grupe. Aceste grupe sunt atât de populare încât există o listă de așteptare pentru cei care speră să câștige și ei la Loto. De fiecare dată când se strâng 9 oameni noi, Ray mai creează un grup, al fiind întotdeauna cel de-al zecelea.

"Câștigul cel mare va veni curând"

Această schemă a apărut și în serialul BBC The Syndicate, unde lucrătorii de la un supermarket și-au unit forțele pentru a câștiga la loterie. Ray, care trăiește în Broomfield, Essex, spune: „Câștigul cel mai va veni curând. Eu le spun tuturor membrilor - se va întâmpla”.

Ce trebuie să știi despre sindicate: sindicatele ar trebui să desemneze un manager care să aleagă numerele, să cumpere biletele și să colecteze și distribuie fondurilel, nu există limită de persoane într-un sindicat, dar cu cât sunt mai mulți, cu atât câștigul va fi mai mic, pentru transparență, managerul ar trebuie să spună grupului ce numere joacă și cât cheltuie pe bilete.

Ray Spiller
Ray Spiller

Cum a început hobby-ul lui Ray 

Pe măsură ce țara a ieșit din blocajele cauzate de Covid, Ray și soția sa, Jan, 69 de ani, au început să organizeze excursii cu autocarul la teatrele din Londra, orașele de pe litoral și casele impunătoare. Treptat, viața lor s-a schimbat. 

Acum, cumpără zece linii de loterie per grup de sindicat pentru fiecare extragere (miercuri și sâmbătă) timp de patru săptămâni. Rezultatul este de 16 GBP per membru, dar poate fi mai puțin dacă sindicatul a avut o lună norocoasă, deoarece Ray deduce câștigurile din costul următoarei runde de linii. Dacă ar juca singuri, șansele ca membrii să câștige jackpot-ul ar fi de una la 45.057.475 pentru miza de 2 GBP pe joc (un bilet). Într-un grup de zece persoane (zece bilete), toți au o șansă de una la 4.505.748, deși nu și-au mărit deloc cheltuielile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net