De la milionar la sărăc lipit. Tragedia bărbatului care a câștigat 27 de milioane de dolari la Loto

Într-un scenariu demn de film, David Lee Edwards a câștigat fabuloasa sumă de 27 de milioane de dolari la loterie, dar a sfârșit sărac și singur într-un ospiciu. Aventura sa a fost una marcată de cheltuieli nebunești, dependență de droguri și o serie de alegeri regretabile.

Loto. Foto: arhiva.
Loto. Foto: arhiva.

Câștigul miraculos

Proaspăt eliberat din închisoare, Edwards și-a început drumul spre sărăciea absolută și solitudinea apăsătoare. Folosindu-și ultimii bani împrumutați pentru a-și plăti factura la apă, a investit restul în bilete la loto, alegând personal numerele câștigătoare care îi vor aduce 27 de milioane de dolari. Cu toate acestea, triumful său avea să fie eclipsat de deciziile greșite ce vor urma.

O viață plină de excese

Edwards și-a împărțit partea de 41 de milioane de dolari cu alți trei câștigători, rămânându-i un premiu considerabil de 27 de milioane de dolari după impozite. În loc să-și construiască un viitor stabil, el și-a cumpărat case luxoase și mașini scumpe. A ajuns să dețină o proprietate de 1,6 milioane de dolari și încă o casă de 600.000 de dolari în comunitatea privată din Florida.

Decăderea rapidă

Cu toate acestea, dependența de droguri și cheltuielile exorbitante au transformat visul în coșmar. Edwards și soția sa, Shawna, au ajuns să trăiască într-un depozit insalubru. Hepatita și arestările repetate pentru posesie de droguri au pus amprenta tragică asupra vieții lor.

A pierdut toți banii în doar 5 ani

În doar cinci ani, Edwards a reușit să-și risipească întreaga avere. Cheltuielile sale excesive au fost cu mult peste veniturile obținute din câștigurile loteriei. Planificatorul financiar pe care l-a angajat a avertizat că, urmând sfaturile sale, Edwards ar fi putut să câștige o sumă considerabilă lunară pentru tot restul vieții.

Tragedia singurătății și ospiciului

Fără bani și fără susținere, Edwards și-a pierdut familia și a ajuns să locuiască într-un ospiciu. Soția sa l-a părăsit, iar fiica sa nu a primit nimic în urma morții lui. David Lee Edwards a murit în sărăcie la vârsta de 58 de ani, tragicul sfârșit al unui om care a avut totul și a pierdut totul. Adevărul trist stă acum scris în istoria unei vieți marcate de excese și decădere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Captură de ecran 2024 05 15 202609 png
image
image
image
image
image
image
venus de draguseni jpg
Pothi kalymnos jpg
image png
bancomat jpeg
acoperis luat de vant craiova foto via gds.ro
judetul constanta jpeg
ceai plante jpeg
amazoane jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net