O locomotivă a unui tren Reggio a luat foc în drum spre Râmnicu Vâlcea

Ultima actualizare:

Se pare că aceasta a izbucnit din cauza unui scurt-circuit. Focul fiind stins în aproximativ jumătate de oră.În momentul sosirii pompierilor la locul intervenţiei, ardeau cablurile de la instalaţia electrică a locomotivei, focul, care a deteriorat elementele de la transmisia acesteia, fiind stins în aproximativ o jumătate de oră.

"Pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în comuna Prundeni, satul Zăvideni, la locomotiva trenului Regio numărul 13124 care se deplasa pe direcţia Râmnicu Vâlcea - Piatra Olt. S-a luat măsura evacuării călătorilor, ulterior incendiul fiind stins. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

După aproximativ 25 de minute de la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins. Cercetările preliminarii arată că flăcările ar fi izbucnit în urma producerii unui scurtcircuit la instalaţia electrică", anunţă surse din interiorul ISU.

Valoarea pagubelor însumează circa 10.000 de lei, cea a bunurilor salvate fiind de aproximativ 150.000 de lei, iar trenul şi-a continuat deplasarea tractat de o altă locomotivă sosită între timp la locul incendiului, după aproximativ o oră şi jumătate de la producerea incidentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net