O nouă alertă cu bombă în București. Circulația este blocată pe Șoseaua Panduri

Ultima actualizare:

Alertă cu bombă la centrul Militar de pe Bulevardul Panduri, din sectorul 5 al Capitalei. Forţele de intervenţie au blocat zona și fac cercetări.

Alertă la o unitate militară din București. Foto: Captură Digi24
Alertă la o unitate militară din București. Foto: Captură Digi24

La unitatea militară au ajuns mai multe echipe de pompieri, ofițeri antitero ai SRI, iar traficul este blocat, zona fiind împrejmuită de polițiști.

Alarma cu bombă din București, din zona Panduri, s-a dovedit falsă, iar geanta suspectă găsită în zona Centrului Miliar era goală.

Geantă suspectă, găsită pe un bulevard extrem de circulat din Constanţa

O geantă suspectă a fost găsită, vineri după-amiază, și pe un bulevard extrem de circulat din municipiul Constanţa, iar autorităţile au delimitat zona pentru a fi verificată de către pirotehnişti. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că a fost găsită o geantă suspectă în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în apropiere de intersecţia la City Park Mall.

Valiză suspectă lângă staţia de taxare din Vama Giurgiu. Alarma s-a dovedit a fi falsă

O altă valiză suspectă a fost semnalată vineri dimineaţă lângă staţia de taxare din Vama Giurgiu, echipele SRI intervenind pentru verificări conform procedurilor standard. Verificările s-au încheiat, alarma dovedindu-se falsă. ”În urma unui apel la 112, a fost raportată o valiză suspectă în apropierea vămii Giurgiu, lângă staţia de taxare, pe sensul de ieşire din ţară”, au anunțat autorităţile.

Alerte false la două mall-uri din București

Ultima alertă cu bombă în Capitală a avut loc pe 14 ianuarie, la cel mai mare mall din nordul Capitalei, Băneasa. Ulterior, SRI a anunţat că alarma nu s-a confirmat. Pe 29 decembrie, o situație similară a avut loc la Park Lake, mall-ul din sectorul 3 al Capitalei. Autoritățile au emis o avertizare în direcția asta, după ce au primit un mail în care se specifica că în incinta centrului comercial este amplasată o bombă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net