O nou─â alert─â cu bomb─â ├«n Bucure╚Öti. Circula╚Ťia este blocat─â pe ╚śoseaua Panduri

Alertă cu bombă la centrul Militar de pe Bulevardul Panduri, din sectorul 5 al Capitalei. Forţele de intervenţie au blocat zona și fac cercetări.

image
Alertă la o unitate militară din București. Foto: Captură Digi24

La unitatea militar─â au ajuns mai multe echipe de pompieri, ofi╚Ťeri antitero ai SRI, iar traficul este blocat, zona fiind ├«mprejmuit─â de poli╚Ťi╚Öti.

Alarma cu bombă din București, din zona Panduri, s-a dovedit falsă, iar geanta suspectă găsită în zona Centrului Miliar era goală.

Geantă suspectă, găsită pe un bulevard extrem de circulat din Constanţa

O geant─â suspect─â a fost g─âsit─â, vineri dup─â-amiaz─â, ╚Öi pe un bulevard extrem de circulat din municipiul Constan┼úa, iar autorit─â┼úile au delimitat zona pentru a fi verificat─â de c─âtre pirotehni┼čti. Inspectoratul pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â Dobrogea a anun┼úat c─â a fost g─âsit─â o geant─â suspect─â ├«n municipiul Constan┼úa, pe bulevardul Alexandru L─âpu┼čneanu, ├«n apropiere de intersec┼úia la City Park Mall.

Valiză suspectă lângă staţia de taxare din Vama Giurgiu. Alarma s-a dovedit a fi falsă

O alt─â valiz─â suspect─â a fost semnalat─â vineri diminea┼ú─â l├óng─â sta┼úia de taxare din Vama Giurgiu, echipele SRI intervenind pentru verific─âri conform procedurilor standard. Verific─ârile s-au ├«ncheiat, alarma dovedindu-se fals─â. ÔÇŁ├Än urma unui apel la 112, a fost raportat─â o valiz─â suspect─â ├«n apropierea v─âmii Giurgiu, l├óng─â sta┼úia de taxare, pe sensul de ie┼čire din ┼úar─âÔÇŁ, au anun╚Ťat autorit─â┼úile.

Alerte false la două mall-uri din București

Ultima alert─â cu bomb─â ├«n Capital─â a avut loc pe 14 ianuarie, la cel mai mare mall din nordul Capitalei, B─âneasa. Ulterior, SRI a anun┼úat c─â alarma nu s-a confirmat. Pe 29 decembrie, o situa╚Ťie similar─â a avut loc la Park Lake, mall-ul din sectorul 3 al Capitalei. Autorit─â╚Ťile au emis o avertizare ├«n direc╚Ťia asta, dup─â ce au primit un mail ├«n care se specifica c─â ├«n incinta centrului comercial este amplasat─â o bomb─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

peter imre corina d─ânil─â jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bruna barbie casa instagram (9) jpg
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg