O nou─â tran┼č─â de vaccin AstraZeneca sose┼čte joi ├«n ┼úar─â. Rom├ónia a primit p├ón─â acum peste 2,2 milioane de doze

13 mai 2021
image

Comitetul Na┼úional de Coordonare a Activit─â┼úilor privind Vaccinarea ├«mpotriva COVID-19 (CNCAV) a anun┼úat c─â 129.600 doze de vaccin Vaxzevria vor ajunge joi la Institutul Na┼úional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militar─â ÔÇŁCantacuzinoÔÇŁ.

Potrivit CNCAV, transportul este asigurat de firma produc─âtoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse ├«n Bucure┼čti pe cale terestr─â.

Dozele vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel naţional.

ÔÇŁCentrul Na┼úional de Stocare a vaccinurilor ├«mpotriva COVID-19 din cadrul Institutului ÔÇ×CantacuzinoÔÇŁ este complet autorizat ┼či avizat de c─âtre Autoritatea Na┼úional─â a Medicamentului ┼či a Dispozitivelor Medicale din Rom├ónia (ANMDMR), autoritatea na┼úional─â care are competen┼ú─â ├«n domeniul medicamentului de uz umanÔÇŁ, a transmis CNCAV.

Sursa citată a precizat că până în prezent, ţara noastră a recepţionat 2.201.200 doze de vaccin produse de compania farmaceutică AstraZeneca, iar începând cu data de 15 februarie, 657.318 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg