Oana Mizil, la spital după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Poliţiştii au emis ordin de restricţie

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună din 2012
Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună din 2012

Probleme grave în cuplul Mizil-Vanghelie, după 9 ani de iubire! Fostul deputat PSD Oana Mizil a ajuns la spital, după ce a fost agresată de partenerul său, Marian Vanghelie, care este acuzat de violenţă domestică. Pe numele fostului primar al sectorului 5 a fost emis ordin de restricţie.

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, anunţă Poliţia.Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor desfăşurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. ”De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi, rezultând  existenţa riscului iminent, au emis Ordin de Protecţie Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate”, precizează poliţiştii. Click! a aflat că persoana agresată este fostul deputat PSD Oana Mizil, care se află într-o relaţie cu fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie. Oana Mizil a fost transportată la Spitalul Elias, fiind lovită la nivelul feţei şi la o mână. Cei doi vor fi citaţi marţi la IPJ Ilfov.


    Marian Vanghelie și Oana Mizil, alături de fiica lorfoto: arhivă personală
Marian Vanghelie și Oana Mizil, alături de fiica lorfoto: arhivă personală

Sunt împreună din 2012 și au o fetiță

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au transformat colegialitatea în amor în 2012. Cei doi PSD-işti au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Franţa. Fostul primar al sectorului 5 venea după o căsătorie de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de nevastă la vârsta de 18 ani. Şi Oana Mizil avea un divorţ la activ. În 2015 a venit pe lume micuţa Maria.

Oana Mizil, la începutul relației: "Îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară"

"Marian este un om onest, ferm și de cuvânt, ceea ce-l face să semene foarte mult cu bunicul meu (Paul Niculescu Mizil - n.r). Cu Marian pot să discut deschis indiferent ce problemă aș avea, că este personală sau politică. A fost alături de mine în momentele grele și asta m-a făcut să-l iubesc", spunea Oana Niculescu Mizil în 2012, imediat după ce și-au cunoscut relația.  Ea a explicat și de ce l-a lăsat pe el primul, să recunoască public amorul dintre ei. "Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere. Avem o relaţie firească, frumoasă, care a evoluat de la sine. Trăim o “întâmplare” umană specială, dar atât de obişnuita, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi. Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei ", a spus Niculescu Mizil pe blogul personal.

Citește și:

Oana Mizil, de la politică, la prăjituri. Soţia lui Marian Vanghelie are o cofetărie de lux în centrul Capitalei

Ce mare şi frumoasă s-a făcut fetiţa lui Marian Vanghelie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net