Oana Mizil, la spital după ce a fost agresată de Marian Vanghelie. Poliţiştii au emis ordin de restricţie

oana mizil si marian vanghelie jpeg
Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună din 2012

Probleme grave în cuplul Mizil-Vanghelie, după 9 ani de iubire! Fostul deputat PSD Oana Mizil a ajuns la spital, după ce a fost agresată de partenerul său, Marian Vanghelie, care este acuzat de violenţă domestică. Pe numele fostului primar al sectorului 5 a fost emis ordin de restricţie.

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, poliţiştii Staţiunii Snagov au fost sesizaţi prin apel 112, de către un spital din Bucureşti, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, anunţă Poliţia.Poliţiştii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar în urma activităţilor desfăşurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. ”De asemenea, poliţiştii Staţiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violenţă domestică şi, rezultând  existenţa riscului iminent, au emis Ordin de Protecţie Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate”, precizează poliţiştii. Click! a aflat că persoana agresată este fostul deputat PSD Oana Mizil, care se află într-o relaţie cu fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie. Oana Mizil a fost transportată la Spitalul Elias, fiind lovită la nivelul feţei şi la o mână. Cei doi vor fi citaţi marţi la IPJ Ilfov.

image
Marian Vanghelie și Oana Mizil, alături de fiica lorfoto: arhivă personală

Sunt împreună din 2012 și au o fetiță

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au transformat colegialitatea în amor în 2012. Cei doi PSD-işti au recunoscut că formează un cuplu după ce au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Franţa. Fostul primar al sectorului 5 venea după o căsătorie de 28 de ani cu Charlotte, pe care o luase de nevastă la vârsta de 18 ani. Şi Oana Mizil avea un divorţ la activ. În 2015 a venit pe lume micuţa Maria.

Oana Mizil, la începutul relației: "Îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară"

"Marian este un om onest, ferm și de cuvânt, ceea ce-l face să semene foarte mult cu bunicul meu (Paul Niculescu Mizil - n.r). Cu Marian pot să discut deschis indiferent ce problemă aș avea, că este personală sau politică. A fost alături de mine în momentele grele și asta m-a făcut să-l iubesc", spunea Oana Niculescu Mizil în 2012, imediat după ce și-au cunoscut relația.  Ea a explicat și de ce l-a lăsat pe el primul, să recunoască public amorul dintre ei. "Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere. Avem o relaţie firească, frumoasă, care a evoluat de la sine. Trăim o “întâmplare” umană specială, dar atât de obişnuita, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi. Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei ", a spus Niculescu Mizil pe blogul personal.

Citește și:

Oana Mizil, de la politică, la prăjituri. Soţia lui Marian Vanghelie are o cofetărie de lux în centrul Capitalei

Ce mare şi frumoasă s-a făcut fetiţa lui Marian Vanghelie!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Prințul Harry și Meghan Markle png
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
Xavi jpg
image
image
image
image
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)