«Oile mele sunt cele mai bune»

Ultima actualizare:

    Ghiţă va filma luni un  nou clip publicitar  pentru compania  de telefonie mobilă  care l-a făcut  celebru (Fotografii. Sever Gheorghe)
Ghiţă va filma luni un nou clip publicitar pentru compania de telefonie mobilă care l-a făcut celebru (Fotografii. Sever Gheorghe)

Cine nu-l cunoaşte pe Ghiţă Ciobanul? Toată lumea a auzit de el! Acum vinde miei pentru Paşte la târgul, din Capitală, organizat de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Mici, mari, negri sau albi. Sute de miei aşteaptă în ţarcuri ca să fie cumpăraţi. Sunt aduşi din toată ţara, inclusiv din comuna sibiană Jina, de unde se trage Gheorghe Dănileţiu (29 de ani), cunoscut de întreaga ţară drept Ghiţă Ciobanul.

“N-are el marfă bună ca a mea” Ani Dumitru, cioban

simeon stalpnicul png

"Am venit cu 30 de mioare, dar am pregătite la vânzare vreo 500. Ale mele sunt cele mai bune. Cântăresc între 14 şi 18 kg şi cine le cumpără rămâne cu 10 kg de carne. Mieii sunt buni la grătar sau făcuţi tocăniţă", ne-a spus, râzând, celebrul proprietar de oi.

“Luaţi mâncare la copii! Aţi venit să vă dea autografe?“Nicu Marin, cioban

simeon stalpnicul png

Ceilalţi 29 de ciobani, prezenţi la târg, se uitau cu ură la Ghiţă. Toată lumea se ducea la el. "Veniţi la mine! N-are el marfă bună ca a mea. Ăia sunt crescuţi cu iarbă, ai mei cu bucate", se aude Ani Dumitru, din Bistriţa. Un altul strigă cât îl ţine gura: "Luaţi mâncare la copii, nu daţi banii pe prostii! Aţi venit să vă dea autografe?" Chiar dacă nu se au la inimă, ciobanii s-au înţeles la preţ.

Familia Păunescu a dat pe mielul acesta 250 de lei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Orice miel se vinde cu 25 lei kg. Îl alegi, ţi-l taie în hală, după care este controlat de veterinar. Dacă e sănătos, plăteşti şi pleci cu el acasă.

Ghiţă, ciobanul din reclamă, creşte oi de la 14 ani

Ciobanul Ghiţă din reclamă vinde telemea şi slană

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net