Atenţie, fetelor! El vă «agaţă» pe Internet, apoi fuge cu banii voştri

Sub o identitate falsă, îşi agăţa victimele, femei între 35 şi 40 de ani, pe reţelele de socializare de pe Internet. Le dădea apoi întâlnire şi le cucerea cu ochii lui albaştri şi profilul unui om de afaceri prosper. După ce le câştiga încrederea şi le făcea să se îndrăgostească de el, bărbatul cerea împrumut diverse sume de bani pentru a investi într-o afacere. Când se vedea cu banii în buzunar, dispărea şi nimeni nu reuşea să-i dea de urmă, pentru că nu îşi folosea niciodată indentitatea reală. Ultima lui victimă, Mirela, i-a dat bărbatului 9.000 de euro, în luna aprilie, iar de atunci nu l-a mai văzut.

Ea a trimis o fotografie cu bărbatul jurnaliştilor de la Neptun Tv, care au difuzat-o pe post. În scurt timp, mai multe femei care l-au recunoscut au sunat la redacţie şi s-au plâns că se numără printre victimele escrocului. Totodată, au sunat şi persoane care au dat detalii despre identitatea reală a acestuia.

Se numeşte Nicolae Mola şi era dat în urmărire generală încă din ianuarie, când a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru înşelăciune. El ceruse unor persoane din Mangalia câte două mii de euro cu promisiunea că îi va ajuta să îşi cumpere apartamente ANL. La Constanţa, mai există două plângeri pe numele bărbatului, venite din partea unor femei care i-au împrumutat bani pe încredere.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
anisia gafton jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
autostrada jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg