O femeie a fost înjunghiată de soţul gelos. Acesta a chemat Salvarea abia a doua zi

Ultima actualizare:

    La vederea poliţiştilor, fotbalistul a vrut să fugă de pe targă
La vederea poliţiştilor, fotbalistul a vrut să fugă de pe targă

Nenorocire în localitatea vasluiană Toporăşti! O femeie în vârstă de 42 de ani a ajuns în stare gravă la un spital din Iaşi, miercuri seară, după ce a fost înjunghiată de soţul gelos. Bărbatul a sunat, însă, la 112 abia a doua zi, iar soţia sa a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD, potrivit Mediafax.

Orbit de gelozie, după ce ar fi aflat că soţia sa ar fi avut mai multe aventuri, bărbatul de 47 de ani a pus mâna pe cuţit şi i l-a înfipt acesteia în coapsă.

Deşi incidentul a avut loc marţi seară, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112 abia a doua zi, atunci când starea soţiei s-a înrăutăţit.

Preluată de o ambulanţă, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La sesizarea unităţii medicale, poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla în ce condiţii s-a petrecut incidentul.

Întrucât starea femeii s-a înrăutăţit, medicii SJU Vaslui au luat decizia transferului cu un elicopter SMURD la o clinică din Iaşi.

"Deocamdată, nu s-a găsit arma cu care bărbatul a acţionat, cercetările fiind în curs de desfăşurare. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei se va face şi încadrarea juridică a faptei în acest caz", a declarat, miercuri, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Alina Tonică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
empe jpg
mici mititei shutterstock 1366723277 jpeg
Televizor Pixabay jpg
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net