O femeie a fost înjunghiată de soţul gelos. Acesta a chemat Salvarea abia a doua zi


    La vederea poliţiştilor, fotbalistul a vrut să fugă de pe targă
La vederea poliţiştilor, fotbalistul a vrut să fugă de pe targă

Nenorocire în localitatea vasluiană Toporăşti! O femeie în vârstă de 42 de ani a ajuns în stare gravă la un spital din Iaşi, miercuri seară, după ce a fost înjunghiată de soţul gelos. Bărbatul a sunat, însă, la 112 abia a doua zi, iar soţia sa a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD, potrivit Mediafax.

Orbit de gelozie, după ce ar fi aflat că soţia sa ar fi avut mai multe aventuri, bărbatul de 47 de ani a pus mâna pe cuţit şi i l-a înfipt acesteia în coapsă.

Deşi incidentul a avut loc marţi seară, bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112 abia a doua zi, atunci când starea soţiei s-a înrăutăţit.

Preluată de o ambulanţă, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La sesizarea unităţii medicale, poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla în ce condiţii s-a petrecut incidentul.

Întrucât starea femeii s-a înrăutăţit, medicii SJU Vaslui au luat decizia transferului cu un elicopter SMURD la o clinică din Iaşi.

"Deocamdată, nu s-a găsit arma cu care bărbatul a acţionat, cercetările fiind în curs de desfăşurare. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei se va face şi încadrarea juridică a faptei în acest caz", a declarat, miercuri, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Alina Tonică.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
foto1 porcul jardelb jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin