UPDATE Şefa asociaţiei care adoptase câinele ucigaş, pusă sub învinuire

Ultima actualizare:

UPDATE 12.20: Preşedinta Asociaţiei Caleidoscop, Carmen Secăreanu, a fost pusă sub învinuire, informează realitatea.net. Carmen Secăreanu a venit la Parchet însoţită de o persoană, cel mai probabil avocatul acesteia, şi nu a făcut declaraţii.

Aceasta fusese citată să se prezinte joi la Parchetul instanţei supreme, însă a cerut anchetatorilor să amâne audierea ei pentru vineri, întrucât vrea să îşi angajeze un avocat.

Unul dintre câinii care l-au omorât pe Ionuţ Anghel fusese sterilizat de ASPA şi adoptat de Asociaţia Caleidoscop pe 24 decembrie 2008.

Avocatul femeii spune că aceasta a fost chemată în calitate de martor şi a precizat că nu este vorba de nici o acuzaţie. Cu ajutorul ei, procurorii ar trebui să afle mai multe informaţii despre câinele care a ucis un copil. Lavinia Mirela Nica este cea care a semnat pe formulare de adopţie ale câinelui.

Femeia nu se consideră vinovată de tragedia produsă acum câteva zile. “Teoretic trebuia să am grija de el, practic nu. Pentru că nu erau scoşi pe nume propriu, ci pe numele asociaţiei. Dacă trebuie să învinovăţim pe cineva, trebuie criticată asociaţia, pentru că nu şi-a asumat responsabilitatea. Era o situaţie de compromis, primăria ştia, dar trebuia să eliberăm locurile. Am înţeles că s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am conştiinţa curată şi mă ocup în continuare să salvez animale”, a declarat Lavinia Mirela Nica, potrivit stirileprotv.ro.

La Parchetul Bucureşti au mers, vineri, şi alţi reprezentanţi ai ONG-ului Caleidoscop.

Un băieţel a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în zona Parcului Tei din Capitală. Trupul lui Ionuţ a fost complet sfâşiat de câini. Micuţul a fost înmormântat joi la Cimitirul “Sfânta Vineri”, din Capitală.

Citeşte şi:

Oprescule, câţi îngeraşi mai trebuie să moară? Pleacă!

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net