Colecţia Cărţi pentru suflet cu «Click! pentru femei»- Ia joi romanul «Suflete pereche»!

Ultima actualizare:

Cartea „Suflete pereche", scrisă de Mary Balogh, prezintă o tulburătoare poveste de dragoste între două suflete singure, unul care a continuat să spere că va avea parte de un dram de fericire, iar altul care nu mai credea că poate fi iubit.

Anne Jewell este o tânără care îşi vede toate visele năruite atunci când tatăl ei are dificultăţi financiare şi este nevoită să se angajeze ca guvernantă.

Unul dintre patronii ei o violează, ea rămâne însărcinată, iar atunci când îşi dă seama că urmează să aibă un copil cu un alt bărbat, logodnicul ei decide s-o părăsească. Nedorind să aibă în familie o mamă necăsătorită şi tatăl ei o abandonează. Singură şi cu un copil de crescut, Anne reuşeşte să se angajeze drept profesoară la o şcoală de fete. Invitată la o petrecere, ea îl întâlneşte pe Sydnam, un bărbat misterios cu care soarta a fost nemiloasă.

Fost prizonier de război, el a avut de îndurat atât torturi fizice, cât şi psihice, iar acum dragostea i se pare un vis de neatins. Fiorul iubirii înfloreşte în inimile lor, dar oare va fi de ajuns pentru ca cei doi să-şi dea o nouă şansă la fericire? Poţi afla citind cartea care se distribuie vinerea aceasta, 22 noiembrie, numai împreună cu revista „Click! pentru femei", la preţul special de 9,5 lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net