FOTO Sexul oral explicit la balul bobocilor are urm─âri! Ce risc─â organizatorul petrecerii erotice!

image
Scene de sex oral explicit la un bal de boboci

S-au distrat cu dou─â stripteuse, dar acum le-a intrat cu┼úitul la os. Studen┼úii de la Universitatea Constantin Br├óncu┼či din T├órgu-Jiu care┬á au luat parte la show-ul erotic organizat dup─â balul bobocilor au intrat ├«n aten┼úia conducerii universit─â┼úii dup─â ce fotografiile cu dezm─â┼úul lor au fost f─âcute publice.

Dup─â ce mai multe fotografii cu tineri ├«n ipostaze indecente au fost publicate pe internet ┼či ├«n presa local─â din T├órgu Jiu, reprezentan┼úii universit─â┼úii au luat foc la propriu. O comisie a universit─â┼úii s-a sesizat ┼či analizeaz─â imaginile cu conota┼úie pornografic─â ce au fost f─âcute la show-ul organizat la sf├ór┼čitul lunii noiembrie.

image
Scene de sex oral explicit la un bal de boboci

Potrivit Mediafax, purtătărul de cuvânt al instituţiei de învăţământ a explicat că trebuie lămurite mai multe aspecte în acest caz. În primul rând dacă cei care apar în poze sunt studenţi ai universităţi, iar a doua problemă se referă la implicarea unei asociaţii a studenţilor în organizarea petrecerii.

image
Scene de sex oral explicit la un bal de boboci

"În funcţie de ceea ce va decide comisia de analiză, se poate ajunge până la excluderea studentului sau studenţilor din comunitatea academică, prin exmatriculare. Se are în vedere, de asemenea, nesprijinirea financiară, pe viitor, a asociaţiei studenţilor, în funcţie de concluziile acestei comisii de analiză", a precizat, purtătorul de cuvânt, Andreea Văduva.

image
Scene de sex oral explicit la un bal de boboci

La r├óndul s─âu, organizatorul petrecerii private, Iulian Jerca, fost student la Universitatea "Constantin Br├óncu┼či", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, c─â universitatea a sprijinit financiar desf─â┼čurarea Balului bobocilor cu suma de 4.000 de lei, dar nu ┼či petrecerea la care au fost invitate tinere din Bucure┼čti, care au f─âcut striptease.

simeon stalpnicul png
Scene de sex oral explicit la un bal de boboci

"Show-ul fetelor a fost unul la limit─â, a avut loc dup─â miezul nop┼úii ┼či a fost ├«n cadrul unei petreceri private. Am informat Jandarmeria ┼či Poli┼úia Local─â despre organizarea lui ┼či nu v─âd ce treab─â are Universitatea cu chestia asta.

Nu to┼úi cei care au fost acolo au fost studen┼úi de la UCB, iar celor mai mul┼úi le-a pl─âcut cum a ie┼čit aceast─â petrecere. Fetele s-au dezbr─âcat total, dar asta e ceva specific petrecerilor private. Eu am v─âzut lucrurile astea la Craiova ┼či Bucure┼čti ┼či tocmai de aceea am vrut s─â le aduc ┼či la T├órgu Jiu", a afirmat Jerca.

Primele rezultate ale comisiei de analiz─â de la Universitatea "Constantin Br├óncu┼či" din T├órgu Jiu ar urma s─â fie f─âcute publice ├«n aproximativ o s─âpt─âm├ón─â.

Mai multe fotografii ├«n care dou─â stripteuse i-au ├«nfierb├óntat pe studen┼úi ┼či chiar i-au provocat la scene de sex oral ├«n v─âzul tuturor au fost f─âcute publice recent. ├Än imagini apare un student care le face jocul celor dou─â fete.

Cite┼čte ┼či:

Scene erotice la Balul Bobocilor de la Universitatea din Târgu Jiu

FotoJet jpg
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
andrew tate 1 PNG
FotoJet (1) jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg
TikTok oameni ilustratie retea sociala smartphone FOTO Shutterstock
bani banca bancnote jpeg