Un elev de la Colegiul Agricol din Capitală a fost bătut la şcoală de un coleg

Ultima actualizare:

    Bătăile dintre elevi  sunt la ordinea zilei
Bătăile dintre elevi sunt la ordinea zilei

Un elev al Colegiului Agricol din Capitală a fost lovit la cap în urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg, în sala de clasă, potrivit Mediafax. Mai mult, maşina cu care echipajul SMURD a venit să-l preia a fost lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii care era beat.

Elevul a fost transportat la Spitalul Elias, fiind rănit în spatele urechii, potrivit directorului medical al unităţii sanitare, Dana Safta. Adolescentul susţine că a fost bătut de un coleg, a mai spus dr. Safta.

Surse din Poliţie au precizat că băiatul, care are 16 ani, s-a lovit cu capul de calorifer, după ce a căzut în urma conflictului.

Maşina SMURD care a mers la liceu pentru a-l prelua pe elevul rănit a fost lovită, în curtea unităţii de învăţământ, de un autoturism condus de un angajat al şcolii. Pentru că acesta părea băut, la faţa locului a fost chemat un echipaj al Brigăzii Rutiere pentru a-i testa alcoolemia. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,25 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti aşteaptă un raport în legătură cu acest caz de la conducerea Colegiului Agricol, a declarat pentru purtătorul de cuvânt al inspectoratului, Marian Banu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net