Nu a lăsat testament! Ce se va întâmpla cu averea lui Adrian Iovan

Ultima actualizare:

    Anul trecut, fostul  pilot ajunsese să  cântărească  140 de kilograme
Anul trecut, fostul pilot ajunsese să cântărească 140 de kilograme

Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa luni, în urma un accident aviatic din Munţii Apuseni. Pilotul nu a apucat să îşi facă testament, pentru că nu s-a pus niciodată problema.

În aceste condiţii, avocatul lui, Cristian Sârbu, a declarat pentru ziarulring.ro că va lua legătura atât cu Romaniţa Iovan, în numele lui Albert, băiatul pilotului, cât şi cu Irina, fata lui Adrian din prima căsătorie. Cei doi copii ai lui Adrian vor primi cotă-parte din moştenirea lăsată de pilot. În cazul în care Adrian avea ipoteci, şi banca va lua partea ei.

"Adrian Iovan nu mi-a lăsat niciun testament, pentru că nu s-a pus niciodată problema în acest fel. Nu ştiu dacă avea asigurare de viaţă. Nu o cunosc pe fiica lui Adrian Iovan, pentru că e plecată în străinătate. Ea ştie de mine, dar n-am vorbit niciodată. În termen de şase luni se va face succesiunea. Dacă Adrian Iovan avea ipotecă pe vreunul dintre imobilele deţinute, sigur banca îşi va lua partea ei, pentru că ei sunt asiguraţi. Adrian Iovan se sacrifica pentru a-i salva pe alţii, aşa cum s-a şi văzut, a murit el ca să-i salveze pe ceilalţi. Nu am apucat să vorbesc cu Romaniţa până acum, dar urmează să iau legătura cu ea", a explicat avocatul.

Cauzele morţii lui Adrian Iovan. Primele rezultate ale necropsiei

FOTO Cum a fost găsit Adrian Iovan la locul accidentului. Primele imagini cu pilotul, prins între fiarele contorsionate

Ce s-a întâmplat în momentul impactului? Mărturia unuia dintre medicii din avionul pilotat de Adrian Iovan

Avionul prăbuşit în Apuseni: 5 întrebări în cazul tragediei din munţi

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net