Descoperă beneficiile râsului în doi!

Ultima actualizare:

    Din când în când, fă-i câte o surpriză plăcută partenerului tău
Din când în când, fă-i câte o surpriză plăcută partenerului tău

Anul acesta îndrăzneşte să râzi mai mult! Râsul este un medicament eficient pentru trup, dar mai ales pentru suflet. Veselia menţine armonia în cuplu, dar şi în relaţiile cu cei din afara familiei.

 Ai observat că nu poţi sta supărată pe cineva care te face să râzi? Proprietăţile terapeutice ale râsului sunt cunoscute şi studiate de multă vreme, spune psihologul Genoveva Teleki. Atunci când râdem, corpul eliberează endorfine, care produc o stare de euforie ce poate persista până la două ore. De asemenea, prin acelaşi mecanism, reduce senzaţia de durere. Într-o relaţie, starea de bine se manifestă şi prin râs. Râdem cu gura până la urechi sau râdem cu reţinere. Dacă gestul e sincer, poate face mult bine unei relaţii. Fie ea şi în cumpănă.

El spune glume, ea râde

Greutăţile te-au copleşit şi îţi vine să te descarci pe cel de lângă tine. Cel mai bun sfat pe care-l pot da psihologii este să faci haz de necaz alături de partener. Căutaţi posibile rezolvări amuzante, care să vă facă să râdeţi împreună cu poftă. Unii cred că greutăţile prin care trece un cuplu îi uneşte, îi face mai puternici. Însă studiile au arătat că, în timp, structura relaţiei începe să se clatine şi să se dărâme. Salvarea cuplului ar putea veni odată cu râsul. Deci, de ce să nu încerci şi acest „tratament“, dacă ai probleme în dragoste?

Află cum îmbunătățește râsul relația de cuplu pe clickpentrufemei.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net