Uite cum trebuie să-l echipezi pe cel mic pentru o zi la patinoar

image
Casca de protecţie nu trebuie să lipsească din echipamentul copilului tău

Patinoarul este una dintre cele mai îndrăgite distracţii, iar copilul tău va fi mai mult decât încântat să-şi petreacă o dimineaţă sau o seară pe gheaţă. Însă, pentru ca totul să decurgă perfect, trebuie să ştii cum să-l echipezi pe cel mic pentru o astfel de aventură. Uite cum să procedezi pentru a evita îmbolnăvirile dar şi incidentele neplăcute care pot apărea în urma unei căzături.

Patine pentru toate buzunarele Dacă cel mic nu are patine şi accesorii pentru gheaţă, le poţi cumpăra fie din magazine cu profil sportiv, fie din hypermarket-uri. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar modelele foarte diferite. Pentru copil ar trebui să alegi patine reglabile, asta ca să nu îi cumperi în fiecare an câte o pereche, în funcţie de cum îi creşte piciorul. Preţurile variază în funcţie de modelul ales dar şi în funcţie de producător. Vei găsi firme recunoscute dar şi firme de care nu ai auzit. Însă, avantajul acestora din urmă este că vând produse mult mai ieftine. Iar pentru câteva ore de zbenguială pe gheaţă copilului tău nu-i trebuie patine sofisticate.

Cumpără şi echipament de protecţie Următorul pas este să achiziţionezi genunchiere, cotiere, cască şi mănuşi. Sunt obligatorii mai ales pentru copii căci ei cad foarte des pe gheaţă. Alege modele de accesorii pe mărimea potrivită celui mic. 

Fără haine foarte groaseDacă este îmbrăcat gros, la patinoar copilul se va încălzi foarte tare, va transpira, iar apoi va dori să îşi dea jos hainele. Iar de la distracţie până la răceală nu mai este decât un pas. Trebuie să fii foarte atent în ceea ce priveşte îmbrăcămintea celui mic. Dacă nu portă cască de protecţie, protejează-i urechile şi capul cu un fes mai subţire, o pereche de căşti îmblănite sau o bentiţă. Ca să nu răcească, pune-i la gât un fular sau o eşarfă. Iar dacă nu are mănuşi speciale pentru patinoar, nu uita să-i iei mănuşile din lână de acasă.

Îmbracă-l cu o geacă şi pantaloni din fâşGeaca şi pantalonii din fâş au căptuşeala din puf sau vatelină, iar în cazul în care cel mic va cădea pe gheaţă umplutura îi va mai atenua din şocul căzăturii. Geaca şi pantalonii trebuie să fie impermeabili, tocmai pentru ca năzdrăvanul tău să nu se ude pe haine, iar apoi să se îmbolnăvească.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg