FOTO Familia Aurei Ion, între suferinţă şi revoltă. Dorinţa de a li se face dreptate, mai presus de orice

27 ianuarie 2014
article img
Aura Ion

Fraţii Aurei Ion invitaţi la emisiunea «Acces Direct» au vorbit despre chinul prin care trece întreaga familie după moartea studentei în Munţii Apuseni.

«O parte din sufletul meu a murit. Până la ora 2 noaptea, nimeni nu a avut confirmarea că Aura se afla acolo, în avion. Accidentul s-a întâmplat la ora 16:00 şi mă întreb ce s-a făcut în cele trei ore până la ora 21:00. De ce nu s-au folosit de tehnologie, cum oamenii au avut curaj să iasă în pădure, iar ei nu au fost in stare să ajute?», a spus sora Aurei Ion.

Atât fratele cât şi sora Aurei erau îngrijoraţi pentru ea din cauza stării sale de sănătate înainte să se urce în avionul care i-a adus moartea.

article img
Fraţii Aurei Ion (FOTO ACCES DIRECT)

article img
Fraţii Aurei Ion (FOTO ACCES DIRECT)
article img
Fraţii Aurei Ion (FOTO ACCES DIRECT)

«Ne temeam pentru sănătatea Aurei pentru că era foarte firavă, îi era teamă de frig, iar vremea a fost nefavorabilă. Deşi purta geaca de schi pe care i-am adus-o din India, nu a fost suficient să îi ţină de cald. I s-au făcut resuscitări, dar au fost în zadar», a mai spus sora Aurei.

Aura Ion, studenta în anul V la Facultatea de Medicină  Militară a pierit în tragicul accident petrecut pe 23 ianuarie în Munţii Apuseni. Îşi iubea meseria şi alegea tot timpul să fie alături de persoanele care aveau nevoie de ea.

«Vrem să dovedim că ne iubim sora şi că merita să fie salvată. Aceşti oameni trebuiau salvaţi pentru că şi ei mergeau să salveze alte vieţi. Lipsa de compasiune şi lipsa de organizare au dus, cred, la acest eşec. Nu vom ierta asta şi vrem din tot sufletul ca alte persoane să evite să trăiască ce a trăit sora noastră în acele 6-7 ore», au declarat fraţii Aurei.

article img
Fraţii Aurei Ion (FOTO ACCES DIRECT)