6 metode pentru îndepărtarea mirosului neplăcut din frigider

image
Mirosul neplăcut poate fi uşor îndepărtat cu produse naturale

Oricât de bine l-ai curăţat şi spălat, interiorul frigiderului tău miroase neplăcut. Nu te îngrijora! Produsele naturale te vor ajuta acolo unde cele din comerţ dau greş. Iată 6 trucuri pe care să le încerci şi tu.

1. Bicarbonat de sodiuUnul dintre cele mai ieftine şi eficiente remedii împotriva mirosului din frigider este bicarbonatul de sodiu. Îl poţi folosi inclusiv la curăţarea interiorului frigiderului tău. Apoi, poţi păstra un recipient cu bicarbonat de sodiu pe unul dintre rafturi.

2. Oţet Şi oţetul face minuni. Prepară o soluţie din oţet şi apă şi curăţă interiorul frigiderului. Apoi, păstrează pe unul dintre rafturi o sticlă de oţet fără capac. Poţi turna oţet şi în alte recipiente: o cană, un bol de dimensiuni mai mici din sticlă etc.

3. Boabe de cafeaPentru înlăturarea mirosului neplăcut din frigider, pune cafea proaspăt măcinată într-un recipient fără capac. Cafeaua va acoperi mirosurile de mâncare. Boabele de cafea înlătură şi alte mirosuri din locuinţa ta, mai ales mirosul de ţigară.

4. Zeamă de lămâieZeama de lămâie elimină mai ales mirosul de peşte şi de usturoi. Aşa că foloseşte-o cu încredere! Stoarce o lămâie şi păstrează sucul acesteia pe unul din rafturi. La fel poţi proceda şi cu alte citrice precum portocale sau chiar mandarine.

5. Condimente Condimentele sunt recunoscute pentru aroma lor extrem de puternică şi sunt folosite cu succes pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute nu numai din frigider, ci şi din întreaga ta casă. Scorţişoara, cuişoarele şi ienibaharul sunt printre cele mai folosite.

6. OvăzŞi o cană cu ovăz păstrată pe unul dintre rafturile frigiderului va acoperi mirosul neplăcut de mâncare.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
image png
Klaus Iohannis in San Francisco FOTO Presidency jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg