I-au refăcut în trei ore ochiul împuşcat

Daniela în timpul  operaţiei reparatorii
Daniela în timpul operaţiei reparatorii

A venit şi ziua mult aşteptată. Daniela Borz, tânăra desfigurată de pistolarul din Militari, a fost operată, ieri, la o clinică particulară. “Totul a decurs foarte bine!”, au fost primele cuvinte ale fetei după intervenţia de reconstrucţie a orbitei.

Emoţionată, dar nerăbdătoare să ajungă pe masa de operaţie. Aşa a fost, ieri, Daniela Borz (23 de ani), cea a cărei viaţă a fost dată complet peste cap de un tânăr teribilist. S-a lăsat pe mâna medicilor de la o clinică privată, singurii care s-au oferit să-i dea o şansă, fără să-i ceară nimic în schimb. «Să înceapă balul!», a spus Daniela, înainte de intervenţie. Şi a început. Trei ore de aşteptare au fost pentru părinţii ei o veşnicie.


    Daniela în timpul  operaţiei reparatorii
Daniela în timpul operaţiei reparatorii

"A fost foarte bine, a fost un succes", ne-a spus Anton Borz, tatăl Danielei. Radia de fericire şi era convins că de acum înainte totul va reveni la normal cu fetiţa lui.

În acel moment, a şi uitat că şi el urmează să ajungă pe masa de operaţie pentru rana urâtă de la gât, pe care Mihai Chiriţă i-a provocat-o. În cele trei ore, doctorii i-au montat Danielei o plasă din titan, deasupra căreia a fost implantată o grefă mixtă de derm şi grăsime.

Astfel, mărimea orbitei a fost readusă la dimensiunea ei normală care va permite, mai târziu, susţinerea unei proteze.

"Violenţa impactului a fost una extrem de mare, de unde şi amploarea distrugerilor provocate, astfel că vom putea obţine un aspect estetic foarte bun abia după o a doua intervenţie chirurgicală, cam peste patru luni, când vom putea reface şi restul pleoapei inferioare", a spus doctorul Dan Georgescu, cel care a operat-o pe Daniela. Azi, tânăra va părăsi clinica, unde se va întoarce, şi mai emoţionată, peste 4 luni.

Anton Borz, tatăl Danielei, a fost şi el rănit

simeon stalpnicul png

23 noiembrie 2013. Daniela Borz a fost împuşcată în ochi de Mihai Chiriţă. Tânăra a sărit să-şi apere tatăl, atacat din toate părţile în faţa unui magazin din cartierul Militari. Scandalul a pornit după ce bărbatul le-a reproşat  surorilor Chiriţă că  s-au băgat în faţă în loc să-şi aştepte rândul  la coadă. Mihai Chiriţă a tras de mai multe ori cu un pistol cu bile de cauciuc, rănind trei persoane.

simeon stalpnicul png

Pistolarul, tatăl şi surorile sale au fost trimişi după gratii. Avocatul Danielei a depus o cerere la Parchet prin care solicită ca fata să se constituie parte civilă în procesul care îi va fi intentat agresorului. Pentru trauma suferită, Daniela Borz cere despăgubiri morale şi materiale, în valoare de un milion de euro.

EXCLUSIV FOTO «Nu sunt un monstru!». Declaraţii cutremurătoare în premieră ale tinerei împuşcate în ochi

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png