FOTO Un fost prim-ministru a dat nămeţii din Bucureşti pe zăpezile din Alpi


    Eugen Bejinariu
Eugen Bejinariu

Munte, soare, zăpadă, schi, prieteni vechi şi de încredere. Ce poate fi mai plăcut decât o vacanţă la Chamonix, celebra staţiune din Franţa.

Despre ce fost prim-ministru vorbim? Eugen Bejinariu, acum vicepreşedinte PSD, a fost prim-ministru pentru 8 zile, între 21 şi 28 decembrie 2004, după demisia lui Adrian Năstase. Bejinariu, care este deputat de Suceava, a profitat de vacanţa parlamentară şi a tras o fugă la schi. Staţiunea Chamonix, cu hotelurile ei luxoase şi restaurantele cu ştaif, i s-a părut o locaţie demnă pentru un fost premier. Iar după câteva ore de schiat, ce poate fi mai bun decât un prânz delicios, în valoare de 39 de euro, într-un restaurant celebru din staţiune: Le Cap-Horn?

Eugen Bejinariu

Şi nu a fost singur, ci cu doi prieteni. Primul, Gomi Fabiano Bancel, este un francez care vara lucrează la celebrul club Nikki Beach din Saint Tropez.

Al doilea prieten este un om de afaceri controversat din România. Printre multe alte imobile, Stelian Gheorghe este şi proprietarul unei vile impunătoare în buricul Bucureştiului.

Stelian Gheorghe

Aceasta a fost închiriată în 2011, şi apoi cumpărată, de la RAAPS, al cărei director a fost, la sfârşitul anilor ’90 şi Eugen Bejinariu. Stelian Gheorghe a fost în atenţia presei atunci când a cumpărat drepturile litigioase ale mai multor terenuri şi imobile din Bucureşti, prin relaţiile apropiate pe care le avea cu Adriean Videanu, Dorin Cocoş şi multe alte persoane cu influenţă. În vremea mandatului de primar al lui Videanu, i-au fost retrocedate şi patru hectare din Parcul Circului.

De altfel, Bejinariu şi Stelian Gheorghe sunt vechi prieteni, Click! surprinzându-i şi cu alte ocazii împreună.

cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub lia bugnar theo rose png
alin oprea logodna medana 4 jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
tata teo (3)B jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg