Şoc şi groază: Cioacă e liber!

Ultima actualizare:

    Fostul poliţist Cristian Cioacă neagă că ar fi ucis-o pe Elodia
Fostul poliţist Cristian Cioacă neagă că ar fi ucis-o pe Elodia

Uite criminalul, nu e criminalul. „Cazul Elodia" este departe de a fi soluţionat! Fostul poliţist Cristian Cioacă, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost eliberat aseară, după 436 de zile petrecute după gratii.

Decizia, care nu este definitivă, a fost dată ieri, de un complet de divergenţă al Curţii de Apel Piteşti. Măsura este executorie, în baza noilor prevederi în materie penală. Sentinţa Curţii de Apel poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din 5 decembrie 2012, iar la sfârşitul lui ianuarie 2013 el a fost transferat la Penitenciarul Colibaşi. Fostul poliţist a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

Pentru fapta sa Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 22 de ani de detenţie. Sentinţa instanţei de fond a fost atacată cu apel de toate părţile implicate, respectiv de Cristian Cioacă, de mama şi fratele Elodiei Ghinescu, în calitate de părţi civile în dosar, şi de procurori.

Elodia a dispărut în august 2007

În noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".

Aşa arată potrivit procurorilor, filmul celei mai mediatizate crime petrecute după Revoluţie în România. În rechizitoriu se arată că Cioacă a dus trupul soţiei sale în baie unde l-a făcut bucăţi. A pus părţile „componente" ale Elodiei într-o geantă de voiaj şi le-a transportat cu autoturismul propriu într-un loc necunoscut. Anchetatorii au precizat că în noaptea în care ar fi ucis-o pe Elodia Ghinescu, copilul minor al celor doi se afla în apartament.

Cristian Cioacă, atunci poliţist la Poliţia din Argeş, a anunţat dispariţia soţiei abia în 5 septembrie 2007. După două săptămâni de la dispariţie, anchetatorii au găsit într-o râpă haine având pete cu sângele Elodiei. Pe baza probelor, pe 5 decembrie 2012, Cioacă a fost arestat iar la sfârşitul lunii ianuarie 2013 a fost transferat la penitenciarul Colibaşi.

Eliberarea lui Cioacă a dat-o peste cap pe Simona Gherghe! Gafă uluitoare făcută în emisiune

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net