Un băiat a căzut de la etajul doi al unui centru de minori din Vrancea

Ultima actualizare:

    Acesta este Adăpostul în care era găzduit Alin (foto: Monitorul de Vrancea)
Acesta este Adăpostul în care era găzduit Alin (foto: Monitorul de Vrancea)

Un adolescent de 16 ani, adus de poliţişti la Adăpostul Temporar pentru Copilul Delincvent şi din Stradă din cadrul DGASPC Vrancea, a căzut de la etajul doi şi a ajuns la spital după ce a încercat să fugă din centru, potrivit monitoruldevrancea.ro. Alin Gabriel M. a ajuns în centru după ce poliţiştii din Focşani au stabilit că el, împreună cu alte trei persoane, au dat nouă spargeri.

Incidentul s-a petrecut, sâmbăta trecută, în jurul orei 18.00. Alin vrut să iasă pe geam, dar s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul doi, adolescentul a fost transportat, mai întâi, la Spitalul Judeţean Vrancea, după care a fost transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, cu suspiciune de fisură la vertebra C4.

Din fericire, diagnosticul nu s-a confirmat, iar copilul a fost trimis înapoi la Spitalul Judeţean Vrancea, el fiind, acum, în afara oricărui pericol.

„Am dispus cercetarea disciplinară prealabilă a salariaţilor care figurau în activitate în momentul producerii incidentului şi vom lua toate măsurile legale ce se impun", a declarat Daniela Nicolaş, directorul DGASPC Vrancea.

Alin era nemulţumit de faptul că a fost adus în centru, aşa că s-a hotărât să fugă de acolo. A desfăcut şuruburile de la gratiile geamului de la baie şi s-a strecurat afară, agăţându-se de peretele clădirii. Totul s-a petrecut în timp ce salariaţii Adăpostului, împreună cu ceilalţi copii pregăteau masa de seară. Alin, însă, le-a spus îngrijitorilor că îl doare burta şi că are nevoie la toaletă.

Întrucât unuia dintre salariaţi i s-a părut suspect comportamentul tânărului, l-a însoţit până în uşa cabinei toaletei dar, avându-se în vedere vârsta şi dreptul la intimitate a acestuia, nu a intrat cu el în cabina toaletei.

"A escaladat geamul, deplasându-se pe lângă perete până la nivelul etajului I, unde s-a dezechilibrat şi a căzut. Gardianul de la parterul clădirii a surprins căderea adolescentului şi a alertat imediat personalul din centru, care a sunat imediat la 112 şi, până la sosirea ambulanţei, i-au acordat adolescentului primul ajutor, anunţându-l totodată pe şeful de centru", a mai spus Daniela Nicolaş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
foto1 femeie bani shutterstock 310127312 jpg
fratii menendez jpg
cluj napoca jpg
1 fbhd webp
San Gimignano jpeg
FotoJet (1) jpg
 methode times prod web bin b31d12d4 fbd4 11e9 a4b4 b816768ca711 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net