Ea e înger păzitor pentru cei ce-şi pierd portofelul

Ultima actualizare:

    Brânduşa Oiţă (foto stânga)  este bucuroasă că i-a putut  înmâna Larisei portofelul pierdut
Brânduşa Oiţă (foto stânga) este bucuroasă că i-a putut înmâna Larisei portofelul pierdut

Brânduşa Oiţă, în vârstă de 27 de ani, din Craiova, a găsit joi pe stradă un portofel în care se afla suma de 517 lei, două carduri bancare şi mai multe documente. Tânăra a dus imediat la poliţie bunurile găsite.

Brânduşa Oiţă lucrează la Salubritate, iar portofelul găsit joi pe stradă este al treilea. De fiecare dată a dus bunurile la poliţie. Craioveanca a declarat că nu s-a gândit niciodată să oprească banii.

Ba mai mult, tânăra care a crescut la un centru de plasament a povestit că a fost învăţată să nu fure şi să fie un om cinstit. 

Am găsit portofelul cu bani şi l-am dus imediat la poliţie. Nu îmi trebuie absolut nimic de la nimeni. Eu muncesc şi am banii mei", a spus Brânduşa Oiţă. Poliţiştii Secţiei 5 Craiova au identificat persoana care a pierdut bunurile.

„În ziua de azi, foarte rar îţi mai găseşti portofelul pierdut, mai ales dacă are şi bani în el. Este un exemplu pentru toată lumea. În situaţia în care este dânsa, nimeni nu cred că ar fi făcut asta", a declarat ieri Larisa Săndulescu, proprietara portofelului pierdut.

Brânduşa Oiţă, care locuieşte într-un apartament social, a găsit în anul 2012 un portofel cu peste 700 de lei, anul trecut un alt portofel şi un telefon mobil, iar în urmă cu două zile un alt portofel în care se afla suma de 517 lei.

Tânăra a predat bunurile găsite poliţiei. „Nu este prima dată când femeia se prezintă la Secţia 5 Poliţie şi face astfel de gesturi, ea găsind şi în alte două situaţii bani şi telefoane mobile pe care le-a predat proprietarilor. Este un exemplu de spirit civic de cea mai înaltă valoare", a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net