VIDEO Tragedie! Jurnalist omorât în timp ce filma un accident

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Păun (foto: adevarul.ro)
Laurenţiu Păun (foto: adevarul.ro)

A murit la datorie. Un cameraman de la un post local de televiziune din Buzău şi-a pierdut viaţa duminică după-amiază, după ce a fost strivit de un bolid care a derapat pe şoseaua umedă. Ca o ironie a sorţii, tânărul jurnalist filma un accident rutier în momentul în care a fost spulberat de un şofer inconştient.

Echipa de filmare se întorcea de la un accident petrecut pe şoseaua de centură a oraşului Buzău, soldat cu un mort şi trei răniţi, când, la câteva sute de metri, cameramanul şi reporterul de la TV Buzău au oprit ca să filmeze o altă tamponare produsă în apropierea unei curbe, informează adevarul.ro.

Laurenţiu Păun (28 de ani) se afla în afara carosabilului, pe sensul de mers dreapta, şi filma autoturismul ajuns în şanţ, când un Mercedes cu numere de Italia a intrat în derapaj şi l-a izbit în plin.

Strivit între Mercedes şi maşina pe care o filma, operatorul nu a avut nicio şansă şi a murit la câteva zeci de secunde de la producerea accidentului. Cameramanul s-a stins sub ochii colegului operator, care a reuşit să se ferească în ultimul moment.

Laurenţiu Păun nu era căsătorit şi lucra la postul local TV Buzău de 8 luni, de la înfiinţarea acestuia. Camera de filmat a fost ridicată de poliţişti pentru a analiza ultimele imagini surprinse de operator.

În urmă cu aproape zece ani, tot în judeţul Buzău, 18 oameni printre care şi doi jurnalişti şi-au pierdut viaţa, după ce un TIR cu amoniu a explodat. Tragedia a avut loc în localitatea Mihăileşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net