Pablo The Alpaca a devenit imaginea transportului în comun din Braşov

Ultima actualizare:

    Pablo, personaj în reclama la transportul în comun din BraşovFoto: Facebook / RATBV
Pablo, personaj în reclama la transportul în comun din BraşovFoto: Facebook / RATBV

Erbivor simpatic! Pablo, animalul de companie al soţilor Marian şi Georgiana Godină, a ajuns vedetă!

Soţia faimosului poliţist – scriitor a urcat cu alpaca -într-un autobuz din Braşov, zilele trecute, iar imaginile au făcut deliciul a zeci de mii de internauţi. În urma filmuleţului postat pe internet, şefii companiei de transport în comun au decis să profite de apariţia animăluţului, scrie adevarul.ro.

Astfel, pagina de Facebook a operatorului de transport public din Braşov şi-a schimbat imaginea.

O fotografie cu Pablo urcând într-un autobuz îi întâmpină pe cei care au curiozitatea să intre pe contul Regiei Autonome de Transport Braşov (RATBV). Începând de miercuri, fotografia apare, în timpul călătoriei, şi pe ecranele din autobuze, iar în viitorul apropiat va rula un clip avându-l ca erou pe Pablo. 

„Deocamdată e doar un mesaj de promovare a transportului în comun din Braşov. Evident că totul a plecat de la filmarea respectivă, care a avut reacţii foarte bune. Cred că putem transmite şi altfel de mesaje decât cele cu care erau obişnuiţi călătorii, mesaje simpatice, pe gustul oamenilor”, explică Silviu Ştefan, purtătorul de cuvânt al RATBV.

Alpaca este un erbivor originar din Anzii Cordilieri (America de Sud), înrudit cu cămila. Animalul este domesticit şi crescut mai ales pentru lână. Datorită caracterului său blând, alpaca e folosit adesea ca animal de companie.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net