Parcare gratuită la terminalul Străulești pentru șoferii care au abonament la metrou

28 mai 2021
image
Parcare gratuită pentru șoferii care au abonamente de metrou, la terminalul Străulești

Ve╚Öti bune pentru ╚Öoferii care locuiesc ├«n zona sta╚Ťiei de metrou Str─âule╚Öti! Parcarea de tip park and ride de la Str─âule╚Öti va fi gratuit─â, din 1 iunie, pentru c─âl─âtorii care au un abonament la metrou ╚Öi care ├«╚Öi vor putea l─âsa acolo ma╚Öinile ├«ntre orele 6.00 - 23.00, a anun╚Ťat ├«n cursul zilei de vineri Metrorex.

Potrivit Metrorex, parcarea va fi gratuit─â inclusiv pentru c─âl─âtorii care au un abonament la metrou valabil ╚Öi pentru 1 zi. Gratuitatea pentru locul de parcare s─â aplic─â zilnic, ├«n intervalul 06:00ÔÇô23:00. ├Än cazul dep─â╚Öirii orei 23:00, se aplic─â tariful normal de 0,5 lei/ora pentru ├«ntreaga perioad─â de sta╚Ťionare.

Parcarea de tip Park&ride la Str─âule╚Öti a fost inaugurat─â oficial ├«n noiembrie 2018, iar pre╚Ťul pentru parcare era de 1 leu pe or─â. Dup─â dou─â luni, tariful a fost redus la 50 de bani pe or─â, pentru c─â foloseau parcarea ├«n medie doar 19 ma╚Öini pe zi, relateaz─â Hotnews.ro.

Terminalul Multimodal Str─âule╚Öti a fost dat ├«n folosin╚Ť─â ├«n noiembrie 2018 ╚Öi ofer─â publicului c─âl─âtor multiple facilit─â╚Ťi, precum: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafa╚Ť─â (STB), parcare de tip Park&Ride, s─âli de a╚Öteptare ╚Öi este prev─âzut cu scar─â rulant─â, lift ╚Öi trotuar mobil pentru a facilita accesul direct ├«n sta╚Ťia de metrou Str─âule╚Öti.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg