Parcare gratuită la terminalul Străulești pentru șoferii care au abonament la metrou

Ultima actualizare:

    Parcare gratuită pentru șoferii care au abonamente de metrou, la terminalul Străulești
Parcare gratuită pentru șoferii care au abonamente de metrou, la terminalul Străulești

Vești bune pentru șoferii care locuiesc în zona stației de metrou Străulești! Parcarea de tip park and ride de la Străulești va fi gratuită, din 1 iunie, pentru călătorii care au un abonament la metrou și care își vor putea lăsa acolo mașinile între orele 6.00 - 23.00, a anunțat în cursul zilei de vineri Metrorex.

Potrivit Metrorex, parcarea va fi gratuită inclusiv pentru călătorii care au un abonament la metrou valabil și pentru 1 zi. Gratuitatea pentru locul de parcare să aplică zilnic, în intervalul 06:00–23:00. În cazul depășirii orei 23:00, se aplică tariful normal de 0,5 lei/ora pentru întreaga perioadă de staționare.

Parcarea de tip Park&ride la Străulești a fost inaugurată oficial în noiembrie 2018, iar prețul pentru parcare era de 1 leu pe oră. După două luni, tariful a fost redus la 50 de bani pe oră, pentru că foloseau parcarea în medie doar 19 mașini pe zi, relatează Hotnews.ro.

Terminalul Multimodal Străulești a fost dat în folosință în noiembrie 2018 și oferă publicului călător multiple facilități, precum: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafață (STB), parcare de tip Park&Ride, săli de așteptare și este prevăzut cu scară rulantă, lift și trotuar mobil pentru a facilita accesul direct în stația de metrou Străulești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
papua noua guinee istock jpg
test jpg
lucrari valea oltului jpg
5 front Arsenie Boca jpg
upu spital tg jiu7 jpeg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
otel inoxidabil vase istock jpg
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net