Părinţii au grijă de copii prin SMS şi Facebook!

În condiţiile în care orele suplimentare de muncă nu le mai permit să petreacă prea multă vreme cu familia, adulţii se văd nevoiţi să profite la maximum de noile tehnologii, în încercarea de a recupera din timpul pierdut şi de a le fi alături copiilor.

Unu din cinci părinţi e de părere că reţeaua de socializare Facebook e cea mai bună metodă de a fi la curent cu ce face copilul cât timp el e la serviciu Acestea sunt doar două dintre concluziile unui studiu recent, realizat de reţeaua „National Family Week", informează Adevărul.

Cercetarea realizată de oamenii de ştiinţă britanici arată că părinţii le trimit copiilor 600 de SMS-uri pe an pentru a şti unde sunt şi cei fac. În plus, anual, mamele şi taţii îngrijoraţi scriu fiecare câte 312 e-mailuri şi vorbesc la telefon cu cei mici 28 de ore, încercând să fie „conectaţi" 24 de ore din 24 la viaţa minorilor.

„În urmă cu 20 de ani, era mult mai greu să ţii legătura cu familia pe parcursul unei zile întregi. Nevoia de a-ţi contacta copilul prin SMS, e-mail şi prin intermediul reţelelor sociale e doar o consecinţă a vieţii moderne", spune Nick Henry, coordonatorul studiului.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
Tiktok webp
kovacs istvan epa efe h 56708481 jpeg
image
image
image
image
5 vloggerita mimi in depresie 5 jpg jpeg
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg