Părinţii au grijă de copii prin SMS şi Facebook!

Ultima actualizare:

În condiţiile în care orele suplimentare de muncă nu le mai permit să petreacă prea multă vreme cu familia, adulţii se văd nevoiţi să profite la maximum de noile tehnologii, în încercarea de a recupera din timpul pierdut şi de a le fi alături copiilor.

Unu din cinci părinţi e de părere că reţeaua de socializare Facebook e cea mai bună metodă de a fi la curent cu ce face copilul cât timp el e la serviciu Acestea sunt doar două dintre concluziile unui studiu recent, realizat de reţeaua „National Family Week", informează Adevărul.

Cercetarea realizată de oamenii de ştiinţă britanici arată că părinţii le trimit copiilor 600 de SMS-uri pe an pentru a şti unde sunt şi cei fac. În plus, anual, mamele şi taţii îngrijoraţi scriu fiecare câte 312 e-mailuri şi vorbesc la telefon cu cei mici 28 de ore, încercând să fie „conectaţi" 24 de ore din 24 la viaţa minorilor.

„În urmă cu 20 de ani, era mult mai greu să ţii legătura cu familia pe parcursul unei zile întregi. Nevoia de a-ţi contacta copilul prin SMS, e-mail şi prin intermediul reţelelor sociale e doar o consecinţă a vieţii moderne", spune Nick Henry, coordonatorul studiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
padure pixabay jpg
rsz transilvania   shutterstock 1694418106 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net