Pasajul Mogoșoaia. Care este stadiul lucrărilor și când vor fi gata

17 septembrie 2021
image
Muncitorii lucrează în ture pentru a putea termina Pasajul Mogoșoaia până la 1 octombrieFotografii: Facebook/Irinel Ionel Scrioșteanu

Lucr─ârile la Pasajul Mogo╚Öoaia se apropie de final. Constructorul promite c─â p├ón─â la 1 octombrie acesta va fi gata ╚Öi dat ├«n circula╚Ťie, pe toat─â lungimea sa, de circa 800 de metri.

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrio╚Öteanu, a anun╚Ťat c─â a fost realizat─â hidroizola╚Ťia pe partea central─â a pasajului ╚Öi s-a a╚Öternut al doilea strat de asfalt, pe breteaua dinspre Chitila.

image
A început montarea panourilor fonoabsorbante pentru protejarea fonică a locuitorilor

├Än plus, a ├«nceput montarea panourilor fonoabsorbante pentru protejarea fonic─â a locuitorilor din zon─â, dar ╚Öi a sistemului de iluminat, care vor fi amplasate, pe ambele p─âr╚Ťi, pe toat─â lungimea pasajului.

Totodat─â, muncitorii refac giratoriul de sub pasaj, iar ├«n urm─âtoarele zile va ├«ncepe ╚Öi montarea rosturilor de dilata╚Ťie ale pasajului.  

image
Muncitorii vor ├«ncepe s─â monteze rosturile de dilata╚Ťie ale Pasajului Mogo╚Öoaia

Lucrările la Pasajul Mogoșoaia, aflat pe Centura Capitalei, au început în aprilie 2020 și au ca termen de finalizare luna aprilie 2022.

Doar c─â firma constructoare ╚Öi-a asumat oficial darea ├«n circula╚Ťie a pasajului p├ón─â la 1 octombrie 2021, dup─â cum a anun╚Ťat la finele lunii august C─ât─âlin Drul─â, fostul ministru al Transporturilor.

Pasajul Mogoșoaia a costat 6,8 milioane de euro

Cu o lungime de 800 de metri, construc╚Ťia Pasajul Mogo╚Öoaia a costat 6,8 milioane de euro ╚Öi este realizat─â Strabag. Contractul a fost semnat ├«n 2018, la un an dup─â finalizarea licita╚Ťiei.

Odat─â pus ├«n circula╚Ťie, Pasajul Mogo╚Öoaia va descongestiona traficul ├«n zona de nord a ╚śoselei de Centur─â a Capitalei, la intersec╚Ťia cu  cu DN1A, unde constant apar blocaje ╚Öi cozi kilometrice.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg