Pățania lui Moș Crăciun: „Dacă nu mă salvau medicii, azi nu mai vorbeam”

Ultima actualizare:

Și Moș Crăciun a pățit-o în acest an. Într-o postare video pe RO Vaccinare, Moșul povestește prin ce a trecut în primăvara lui 2021, când s-a infectat cu SARS-CoV-2. Abia se vaccinase cu prima doză și nu era încă protejat.

image

„Anul trecut pe vremea aceasta ne rugam să se inventeze vaccinul care să ne salveze de boală. Mie mi-e venit rândul foarte târziu, în martie, grație fiicei mele, educatoare. Atunci am reușit să fac vaccinul. După o discuție cu medicul, am ales AstraZeneca”, își începe Moșul povestea. Din păcate, imediat după vaccinare s-a infectat. Era prea devreme pentru a putea fi protejat de serul abia administrat. „La 10 zile după prima doză, au apărut primele simptome. Am sunat la spital, am fost testat, rezultat pozitiv. Cum era foarte aglomerat, m-au trimis acasă, cu recomandarea fermă ca, dacă apar schimbări în rău, să revin”.

I s-a îmbolnăvit și soția. În cazul ei, evoluția a fost favorabilă. Moș Crăciun, însă, se simțea tot mai rău. „Am sunat din nou la spital, am fost internat și 7 zile am stat la oxigen, cu perfuzii. Chiar de ziua mea am fost într-o stare gravă de COVID. M-am vindecat, am plecat acasă, după o lună am făcut doza a doua. Dacă nu erau medicii să mă salveze, azi Moș Crăciun nu mai vorbea”, ne spune bărbatul, care ne îndeamnă să avem încredere în medici și să apelăm la vaccin. „Voi, cei care sunteți antivacciniști, nu aveți curaj să veniți așa, neprotejați, să lucrați cot la cot cu medicii. Nu aveți! Boala există, și vaccinul există. Alegerea e a voastră. Vaccinați-vă, dragii mei, este cea mai bună metodă de a vă salva”, ne îndeamnă Moșul, care în decembrie și-a făcut și doza booster, pentru a putea livra în siguranță cadouri copiilor. Bătrânelul, îmbrăcat în costum roșu, a fost atunci surprins de reprezentanții RO Vaccinare, care i-au aflat povestea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net