Pe aici nu se circulă! Sunt restricții pentru Târgul de Crăciun din Capitală


    Târgul de Crăciun din Capitală este vizitat de foarte multă lume, astfel că sunt necesare restricții de circulație
Târgul de Crăciun din Capitală este vizitat de foarte multă lume, astfel că sunt necesare restricții de circulație

Lăsați mașina acasă sau evitați zona centrală! Începând de vineri, 14 decembrie, vor fi restricții de circulație pe Bd. Unirii pentru Târgul de Crăciun, organizat în Piața Constituției din Capitală.

Potrivit polițiștilor de la Brigada Rutieră, pentru buna desfășurare a evenimentelor, se va restricționa traficul rutier în zilele de 14, 15, 16, 20-27 decembrie, între orele 17.00- 23.30 pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins între Bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia).

Gradual, în cazul în care va fi un aflux mare de vizitatori, în zilele de spectacol, se va restricționa traficul rutier și pe Bd. Libertății, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite. Dar fără ca intrările principale în Palatul Parlamentului să fie obturate.

În acest context, se vor amplasa trei treceri pentru pietoni temporare, până pe 1 ianuarie, în zona Pieței Constituției. Două sunt pe breteaua dinspre Calea 13 Septembriem în zona Ministerului Mediului, iar cealaltă pe breteaua dinspre Bd. Unirii, latura aferentă Ministerului de Finanțe.

Rute ocolitoare și recomandări

  • Calea 13 Septembrie-Bd. Libertăţii-Bd. Regina Maria;
  • Calea 13 Septembrie-Bd. Libertăţii-Bd. Naţiunile Unite-Spl. Independenţei;
  • Calea Călăraşilor-Spl. Independenţei-Bd. Naţiunile Unite-Str. Izvor;
  • Bd. Unirii-Spl. Independenţei-Bd. Naţiunile Unite-Bd. Libertăţii-Calea 13 Septembrie.
  • Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea în zonă în perioada  menţionată, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră şi semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonă.
  • Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Harta cu restricţiile de trafic şi rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere a Capitalei, www.brigadarutiera.ro.[[{"fid":"3398356","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Așa arată harta cu restricțiile de circulație","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Așa arată harta cu restricțiile de circulație","field_subtitle[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"alt":"Așa arată harta cu restricțiile de circulație","title":"Așa arată harta cu restricțiile de circulație","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
tata teo (3)B jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg