Ploieştenii au ratat parada de Ziua Națională. «Aș vrea să vă anunț că e 1 Decembrie, nu 1 aprilie»

Ultima actualizare:

    Sute de ploieșteni au ratat evenimentulFoto: Facebook Iubesc Ploieștii
Sute de ploieșteni au ratat evenimentulFoto: Facebook Iubesc Ploieștii

Inedit și rușinos! Locuitorii orașului Ploiești au ratat parada militară din 1 Decembrie, din cauză că autoritățile au devansat ora defilării fără a anunța public acest lucru.

Primăria spune că MApN a organizat parada şi că autorităţile locale doar au anunţat ora aşa cum le fusese comunicată. Evenimentul ar fi trebuit să înceapă la ora 13, dar ploieștenii care au mers la această oră au avut surpriza neplăcută să afle că au ratat momentul. 

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a declarat pentru News.ro că primăria doar a anunţat ora care a fost stabilită de Ministerul Apărării şi că MApN este cel care a luat decizia ca parada să aibă loc mai devreme. Dobre a precizat că nu ştie care sunt motivele pentru care ora paradei militare a fost devansată.

”Mulţumiri din parea copiilor ce au aşteptat cu nerăbdare în frig solemna şi tradiţionala paradă militară de la ora 13.00, care nu a mai avut loc!!! Ruşine, Ploieşti!!!”, a scris o ploieşteancă pe pagina de Facebook, dezamăgită că fiul ei, dar şi alţi copii nu au avut parte de spectacolul uniformelor miliatre. O altă persoană a adăugat: „Aș vrea să vă anunț că astăzi e 1 decembrie, nu 1 aprilie”.

La manifestările organizate de 1 Decembrie la Ploieşti au participat vicepremierul Graţiela Gavrilescu, prefectul judeţului, Mădălina Lupea, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Ce a transmis Primăriei Ploiești după defilare

În comunicatul de după eveniment, Primăria Ploiești a dat vina pe organizatori, Garnizoana Ploiești.

”În contextul decalajului apărut în timpul actiunilor, din aceasta dimineata, care au fost incluse in programul oficial, destinat marcarii  Zilei Naționale a României, facem precizarea ca, ceremonialul militar a fost stabilit, organizat si desfasurat exclusiv de Garnizoana Ploiesti. Municipalitatea isi cere scuze ploiestenilor pentru situatia determinata de decalajul de organizare creat de Garnizoana Ploiesti fata de programul initial anuntat de institutia noastra”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net