Politicienii s-au «mutat» la mare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihaela şi Mircea Geoană au intrat împreună în apă. Nici soţii Geoană n-au lipsit, în weekend, de la mare.

Ei au plecat, vineri noapte, spre apartamentul pe care îl deţin pe Litoral, însoţiţi de doi SPP-işti. Sâmbătă dimineaţă, cei doi şi-au făcut apariţia pe plaja privată din faţa blocului în care au apartamentul.

simeon stalpnicul png

În timp ce Mihaela Geoană purta un costum de baie sobru, întreg şi negru, Mircea Geoană avea o pereche de boxeri coloraţi. Soţii Geoană au intrat de mai multe ori în apă, de fiecare dată împreună, ca să se răcorească. În rest, au stat pe şezlonguri şi au butonat telefoanele sau au citit.

Liberala Cristina Pocora se distrează cu soţul. Fotoreporterii Click! au surprins-o în weekend pe deputata PNL, Cristina Pocora, în clubul Bellagio din Mamaia. Alături de soţul său, prezentatorul TV Dan Cruceru, deputata a petrecut câteva ore bune în club.

simeon stalpnicul png

Dacă ar fi să ne luăm după paharele de pe masă, am putea trage concluzia că cei doi s-au distrat de minune. Mai mult, la un moment dat, ei chiar au ieşit la dans. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 2009 şi au împreună o fetiţă, în vârstă de un an.

Becali dă spectacol în club în fiecare weekend. Europarlamentarul Gigi Becali a prins gustul distracţiei în cluburile de la mare. Weekendul acesta el a dat din nou fuga la Mamaia şi s-a dus glonţ în clubul nepotului, Lucian Becali, unde a repetat show-ul de acum două săptămâni.

simeon stalpnicul png

Atunci, politicianul şi-a făcut de cap până dimineaţa şi n-a ţinut cont de nimic: a dansat pe mese, a băut şampanie cu lichior până nu s-a mai ţinut pe picioare şi le-a aruncat ocheade tinerelor din jurul său. Acum, spectacolul a fost complet. La ora 3 dimineaţa, Gigi s-a apucat să dirijeze circulaţia în Mamaia, cocoţat pe maşină!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
printesa marie eleonore si parintii ei captura video (2) jpg
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net