Poli╚Ťi╚Ötii la City Insurance. Conducerea societ─â╚Ťii de asigurare falimentare acuzat─â de delapidare, sp─âlare de bani ╚Öi fals

23 septembrie 2021
image
Poli╚Ťi╚Ötii de la Serviciul de Investigare a Criminalit─â╚Ťii Economice ridic─â documente de la City InsuranceFoto: everydaynews.ro

Lucrurile se complic─â. La aproape o s─âpt─âm├ón─â dup─â retragerea autoriza╚Ťiei ╚Öi declararea falimentului, apar informa╚Ťii grave legate de reprezentan╚Ťii City Insurance. Ace╚Ötia sunt cerceta╚Ťi pentru mai multe infrac╚Ťiuni, printre care delapidare, sp─âlare de bani ╚Öi fals.

Nu mai pu╚Ťin de 3 milioane de ╚Öoferi au ├«ncheiate poli╚Ťe de asigurare la City Insurance. Era liderul de pia╚Ť─â, astfel c─â nu este deloc u╚Öor pentru stat ca s─â gestioneze situa╚Ťia.

Sunt daune multe pl─âtit, iar reprezentan╚Ťii societ─â╚Ťii, dar ╚Öi conducerea Autorit─â╚Ťii de Supraveghere Financiar─â (ASF) trebuie s─â explice cum de s-a ajuns ├«n acest punct critic. Iar la mijloc pare c─â ar fi ╚Öi multe nereguli de natur─â penal─â, adev─ârate infrac╚Ťiuni s─âv├ór╚Öite de cei de la City Insurance.

ÔÇŁAst─âzi, 23 septembrie, poli╚Ťi╚Öti din cadrul Direc╚Ťiei Generale de Poli╚Ťie a Municipiului Bucure╚Öti - Serviciul de Investigare a Criminalit─â╚Ťii Economice, ├«n baza deleg─ârii emise de c─âtre Parchetul de pe l├óng─â ├Änalta Curte de Casa╚Ťie ╚Öi Justi╚Ťie, pun ├«n aplicare o ordonan╚Ť─â de ridicare de ├«nscrisuri.Cercet─ârile sunt efectuate de Sec╚Ťia de urm─ârire penal─â ╚Öi criminalistic─â sub aspectul s─âv├ór╚Öirii infrac╚Ťiunilor de delapidare, sp─âlare a banilor, fals ╚Öi abuz ├«n serviciu ╚Öi vizeaz─â activitatea unei societ─â╚Ťi de asigurare ÔÇô reasigurareÔÇŁ, au anun╚Ťat reprezentan╚Ťii Poli╚Ťiei Capitalei.

Prejudiciul creat se ridic─â la 28 de milioane de euro. 

Peste o s─âpt─âm├ón─â, ╚Öefii ASF, pl─âti╚Ťi cu 10.000 de euro pe lun─â, sunt a╚Ötepta╚Ťi ├«n Parlament ca s─â explice cum de s-a ajuns ├«n aceast─â situa╚Ťie: falimentul cu iz penal.  

Cite╚Öte ╚Öi: 

Pre╚Ťurile la RCA au explodat dup─â falimentul City Insurance. ├Än 24 de ore, s-au dublat. Iat─â dovada!

╚śoferii p─âgubi╚Ťi cu RCA la City Insurance pot depune dosarele de daun─â la Fondul de Garantare. Unde se trimit actele

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
alina puscas png
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg