Polițiștii și jandarmii verifică dacă oamenii poartă masca în Gara de Nord! S-au dat amenzi grele

Ultima actualizare:

    Au fost legitimate peste 320 de persoane, iar pe parcursul verificărilor au fost constatate, în flagrant delict, două infracțiuniFOTO: INQUAM
Au fost legitimate peste 320 de persoane, iar pe parcursul verificărilor au fost constatate, în flagrant delict, două infracțiuniFOTO: INQUAM

Atenție, călători! Peste 129 de amenzi, în valoare de 60.000 de lei, au fost date de polițiști și jandarmi doar în ultimele 48 de ore. Au avut loc controale în trenurile care vin sau pleacă din Gara de Nord din Capitală, precum și în zona adiacentă gării.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București, Secția Regională de Poliție Transporturi București și Brigada Specială de Invervenție a Jandarmeriei Române au făcut controale atât în gări, în trenurile ce au punct de plecare sau sosire Gara de Nord, dar și în zona adiacentă, potrivit Digi24.

În ultimele două zile au fost verificate trenuri de călători, locurile de staționare și peroanele, dar și zona din proximitatea Gării de Nord. De asemenea, au fost constatate și aplicate peste 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei, cele mai multe fiind pentru încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost legitimate peste 320 de persoane, iar pe parcursul verificărilor au fost constatate, în flagrant delict, două infracțiuni : o infracțiune de zădărnicire a combaterii bolilor, respectiv o infracțiune de furt. Oamenii legii fac apel la populație să respecte toate măsurile necesare prevenirii răspândirii infectării cu virusul COVID-19.

image
image
image
image
image
image
Schengen FOTO Profimedia
gandaci de bucatarie freepik jpg
profesor acuzat abuz jpg
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg
europe 3483539 1280 jpg
bread 2178874 1280 jpg