Ponta: «Diaconescu nu are niciun leu. Privatizarea Oltchim va fi reluată anul viitor»

Ultima actualizare:

    Ponta, preşedinte PSD
Ponta, preşedinte PSD

Premierul României, Victor Ponta, a declarat astăzi că se îndoieşte de faptul că Dan Diaconescu deţine cei 46 de milioane de euro pentru orivatizarea Oltchim.

Ponta a subliniat faptul că, atunci când se va demonstra că Diaconescu nu are bani, se va căuta un investitor serios, care să salveze combinatul.

"După ce se va constata că aşa-zisul câştigător nu a avut nici bani, nici intenţia de a activa ca acţionat majoritar la Oltchim, Guvernul va aproba măsurile pentru a menţine combinatul şi pentru a intra într-o procedură specială prin care să se salveze locurile de muncă, urmând a se găsi un investitor serios.

Diaconescu nu are cei 46 de milioane de lei, la fel cum nu are nici banii pentru cumpărarea Arpechim. Interesul a fost să nu vină un alt investitor care să caute în trecut şi să găsească toate afacerile murdare. Videanu a hoţul hoţilor. Au vrut doar să încurce lucrurile la Oltchim"

Premierul susţine că, în spatele acestei afaceri stă Adriean Videanu, care a dorit în acest fel să acopere fraudele făcute de PDL la combinatul Oltchim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net