Ponta: România a fost acuzată de două probleme: corupţia şi romii. Băsescu le întruchipează pe ambele

Ultima actualizare:

    Premierul Victor Ponta, canditatul PSD la alegerile pentru PreşedinţieFoto: Arhiva personală
Premierul Victor Ponta, canditatul PSD la alegerile pentru PreşedinţieFoto: Arhiva personală

Premierul Victor Ponta a declarat după adoptarea declaraţiei Parlamentului că România a fost acuzată foarte mulţi ani de două probleme, respectiv problema corupţiei şi cea a romilor, el arătând că şeful statului, ca persoană publică, le întruchipează pe ambele.

“România a fost atâţia ani acuzată de două probleme: problema corupţiei şi problema romilor. Ori, acum noi avem o persoană publică, domnul Traian Băsescu, care le întruchipează pe amândouă: corupţia, corupţie relaţionată cu clanuri de crimă organizată ale romilor”, a spus Ponta.

El a arătat că prin demisia preşedintelui Băsescu nu câştgă nici puterea, nici opoziţia, ci România şi imaginea Justiţiei, pentru că procurorii şi judecătorii nu vor mai trebui să treacă prin procedura de a fi numiţi de o persoană a cărei familie e implicată în atât de multe cauze penale.

”Am votat ca deputat în primul rând pentru ce ar fi de fapt bine pentru România. Traian Băsescu a sfidat şi voinţa oamenilor care l-au demis în 2012, probabil va sfida şi acest rezultat covârşitor - 344 de voturi, care nu reprezintă doar coaliţia de guvernare, ci e majoritatea absolută a Parlamentului”, a spus Ponta.

Parlamentul a adoptat, miercuri, declaraţia prin care se cere demisia preşedintelui Traian Băsescu, urmare a scandalului în care e implicat fratele său.

Plenul comun al celor două Camere a adoptat declaraţia cu 344 voturi ”pentru”, niciun vot ”împotrivă” şi 17 abţineri, în condiţiile în care parlamentarii PDL şi PMP au absentat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net