Idei pentru vacanța copiilor! Poftiți la povestea «Vrăjitorului din Oz», cu proiecții digitale

Ultima actualizare:

De luni, copiii din București și din 25 de județe se află în vacanța de o săptămână intitulată „vacanța de schi”.

image

Din păcate, iarna s-a cam dus și nu a mai nins de o lună, așa că toate pârtiile sunt impracticabile, spre disperarea părinților care nu știu cum să le ocupe timpul celor mici. Reprezentanții Muzeului de Artă Nouă Imersivă (MINA - Museum of Immersive New Art), au gândit programul acestei săptămâni special pentru elevi și au adus în atenția publicului noul spectacol: „Vrăjitorul din OZ Imersiv”.

Premiera a avut loc marți, 20 februarie, și este o reinterpretare fascinantă a poveștii clasice a Vrăjitorului din Oz într-un format digital, cu proiecții 360, inclusiv pe podea și tavan. Producția este dedicată copiilor cu vârsta de minimum 3 ani și va rula timp de 6 luni. Cu ocazia vacanței de școală a copiilor, MINA Museum este deschis în fiecare zi a săptămânii, între orele 10:00 și 20:30. Ulterior, programul obișnuit pentru spectacolul Vrăjitorul din OZ Imersiv va fi de miercuri până duminică, între orele 12:00 și 20:30. Piesa durează 30 de minute și începe la ore fixe. Biletul costă 40 de lei.

«Alice în Țara Minunilor» vă așteaptă la Grădina Botanică

image

O altă destinație „fermecată” pentru copii este „Garden of Lights” din Grădina Botanică București, cu expoziția „Alice în Țara Minunilor”! Lumini colorate, personaje familiare și o atmosferă magică așteaptă întreaga familie, nu doar pe cei mici, în Grădina Luminilor. Fiecare expoziție luminoasă prezintă un fragment dintr-o poveste de basm, iar copiii au ocazia să participe la jocuri care le testează cunoștințele despre poveste. De îndată ce treci pragul grădinii de lumini, veți fi purtați într-o călătorie uimitoare în țara micuței Alice, ale nebunului Iepure Alb, ale mereu zâmbitoarei Pisici Cheshire, ale Pălărierului Nebun și multe altele.De asemenea, o veți întâlni pe regina de Cupă și pe servitorii ei. Pe lângă eroii menționați mai sus, vă așteaptă un loc de joacă luminat și multe atracții multimedia unice. În plus, cei mici sunt așteptați cu premii. Prețurile biletelor variază de la 42 la 63 de lei. Biletul pentru copiii sub 100 cm înălțime costă 1,50 lei. Grădina mai este deschisă până la data de 3 martie, în zilele lucrătoare de la 17:00-20:00, iar în weekenduri de la 17:00-21:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net