Poze de senzaţie. Gigi Becali, cu elicopterul la mănăstire, de Bobotează

Ultima actualizare:

    Gigi Becali, o apariţie de senzaţie la Mănăstirea PătrunsaFOTO: Saptamana.net
Gigi Becali, o apariţie de senzaţie la Mănăstirea PătrunsaFOTO: Saptamana.net

Nu se putea ca finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, să nu îşi facă simţită prezenţa în zi sfântă de Bobotează. Latifundiarul din Pipera a oferit un spectacol de zile mari în comuna vâlceană Bărbăteşti, unde a aterizat cu elicopterul, pentru a se reculege la mănăstirea Pătrunsa.

Îmbrăcat sport, cu hanorac cu glugă, pantaloni de trening, geacă de fâş, şi încălţat în adidaşi, aşa cum nu-l prea vedem des, Gigi Becali a ajuns la mănăstirea Pătrunsa pe 5 ianuarie, acesta fiind cel de-al doilea an consecutiv în care merge în acea zona. Conform site-ului www.saptamana.net, finanţatorul FCSB a aterizat cu elicopterul în zonă, fiind întâmpinat de primarul localităţii Bărbăteşti, Constantin Banacu, care a declarat pentru sursa citată că omul de afaceri îşi va încheia mâine, 7 ianuarie, vizita în zonă. Gigi Becali a fost însoţit de fostul fotbalist Ionuţ Luţu.

simeon stalpnicul png

Mănăstirea Pătrunsa din Vâlcea este un loc unic în România pentru că, în primul rând, la ea nu se poate ajunge cu nici un mijloc de transport terestru, din cauza terenului abrupt pe care se află, aproape de culmea muntelui. Iar drumul până acolo, în mare parte, este extrem de anevoios. Se ajunge cu maşina fie până la poalele muntelui, iar de acolo se merge pe jos, sau, cea mai lejeră porţiune este cea care trece pe la mănăstirile Iezer şi Pahomie, dar din curtea celei din urmă se porneşte tot pe picioare. Doar că, acum fiind muntele acoperit cu zăpadă, traseul este şi mai anevoios. Seamănă oarecum cu drumul Golgotei, fapt ce a determinat cunoscătorii să spună despre Pătrunsa că este sora Athosului românesc - Mănăstirea Frăsinei, tot din judeţul Vâlcea, fiindcă ambele sunt caracterizate de anumite particularităţi întâlnite doar la Muntele Sfânt. 

image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net