Premierul Victor Ponta are zi grea luni

victor ponta 0 jpeg
Victopr Ponta va participa la ședința PSD

Premierul Victor Ponta începe săptămâna cu o zi foarte grea. Și asta, pentru că, luni, PSD decide dacă susține în continuare actualul Guvern, Curtea Supremă judecă primul termen în dosarul Turceni-Rovinari, în care Ponta e inculpat, iar PNL depune o moțiune de cenzură.

În ședința de luni a Comitetului Executiv al PSD, la care și-a anunțat prezența și Victor Ponta, se va decide dacă acesta va fi în continuare susținut de partid.

Duminică, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu a discutat acest subiect cu ceilalţi lideri ai partidului, dar că, personal, îl susţine pe Victor Ponta.

Tot luni, începe procesul în care Victor Ponta este acuzat de fals, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani. Este vorba de dosarul Turceni-Rovinari. Faptele ar fi fost comise în perioada în care Ponta era avocat şi a colaborat cu cabinetul de avocatură al lui Dan Şova.

În plus, Victor Ponta are de înfruntat luni o moțiune de cenzură pe care PNL o depune în Parlament. Duminică seară, președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la Digi 24, că nu crede că „Gabriel Oprea și Liviu Dragnea vor să meargă cu acest bolnav Ponta în continuare”.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel romero Google Pixel 4a jpeg
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg