Preot-bătăuş, cercetat penal, după ce a lovit un poliţist! Motivul scandalului, unul absurd

Ultima actualizare:

    Pe numele preotului violent a fost deschis un dosar penal
Pe numele preotului violent a fost deschis un dosar penal

Un preot din Timiş a fost protagonistul unui eveniment violent care a avut loc la o secţie de poliţie din Lugoj. Un scandal de zile mari a izbucnit, după ce preotul a fost amendat pentru faptul că parcase neregulamentar.

Incidentul a avut loc în Lugoj, unde preotul se deplasase din oraşul natal, având câteva chestiuni de rezolvat. Un poliţist local a observat autoturismul acestuia parcat neregulamentar pe o stradă şi i-a aplicat un abţibild pe parbriz, invitându-l la secție, reatează lugojinfo.ro.

Preotul a fost teribil de deranjat, dar a mers la sediul Poliţiei Locale, unde oamenii legii l-au informat că a fost amendat pentru încălcarea legii. Mintea proetului s-a întunecat brusc la auzul acestor cuvinte şi, uitând de valorilşe creştine, a început să se certe, destul de aprins, cu unul dintre poliţişti. Văzând că prin vorbă buna, rostită totuşi pe un ton ridicat nu rezolvă nimic, preotul a trecut la "artileria grea" şi i-a plasat un pumn celui cu care se certa. Agentul a căzut secerat la pământ. După ce şi-a revenit, agentul de poliţie a decis să depună o plângere împotriva părintelui, care este acum cercetat şi pentru ultraj, loviri şi alte violenţe. 

image
image
image
image
image
image
plante canicula jpg jpeg
carmen iohannis biju jpg
inghetata jpg
Picnic regele Charles Valea Zalanului 3 iunie 2023 (6) jpg
femeie jpg
Nivel scăzut de serotonină simptome jpeg