Președintele Klaus Iohannis, internat și operat la Spitalul Militar


    Klaus Iohannis a fost operat la umărFoto: Arhivă personală
Klaus Iohannis a fost operat la umărFoto: Arhivă personală

Președintele Klaus Iohannis a suferit o intervenție chirurgicală joi, 25 octombrie, motiv pentru care a fost internat la Spitalul Militar. Deși a trecut printr-o operație, Administrația Prezidențială a anunțat că Președintele României este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea funcțiilor sale.

Șeful statului a suferit joi o intervenție chirurgicală la umărul stâng. Potrvit primelor informații oferite de Administrația Prezidențială, operația Președintelui a decurs bine, iar rezultatele sunt foarte bune. De asemenea, aceeași sursă a anunțat că Iohannis este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuțiilor sale de Președinte al României.

Operația a fost efectuată la Spitalul de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, iar Klaus Iohannis a rămas internat în unitatea medicală, în vederea recuperării post-operatorii.

Klaus Iohannis a fost operat la umăr

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat joi, 25 octombrie, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru o intervenţie chirurgicală la umărul stâng. Intervenţia s-a desfăşurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune.

Preşedintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”, a precizat Administraţia prezidenţială într-un comunicat de presă.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg