Primăria Capitalei a mărit alocația de hrană în spitale cu 50 la sută


    Municipalitatea a decis luni creșterea cu 50 la sută a alocațiilor de hrană
Municipalitatea a decis luni creșterea cu 50 la sută a alocațiilor de hrană

Vești bune pentru pacienții internați în spitalele din subordinea Primăriei Capitalei. Nu, acestea nu vor fi reabilitate și nici nu au fost achiziționate aparate ultimul răcnet! Municipalitatea a decis luni creșterea cu 50 la sută a alocațiilor de hrană din cele 19 spitale aflate în subordinea sa, faţă de nivelul prevăzut în Hotărârea de Guvern 851/2018 care le reglementează la nivel național.

În acest moment, legislația la nivel național prevede ca aceste alocații de hrană să aibă valori cuprinse între 5 şi 20 de lei/zi, suma variind în funcţie de afecţiunea şi vârsta pacienţilor. 

”Creșterea a fost prevăzută pentru a compensa evoluția prețurilor la alimente și are la bază posibilitatea, prevăzută în HG 851/2018, ca unităţile administrativ-teritoriale să majoreze aceste alocații, pentru spitalele aflate în subordinea lor”, se arată în motivarea deciziei, citită de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Majorarea va fi finanțată din bugetul propriu al Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg