Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, despre lucrările la Pasajul Doamna Ghica. Când se va circula pe bretele

Ultima actualizare:

    Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a verificat ritmul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica Fotografii: Facebook/Radu Mihaiu
Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a verificat ritmul lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica Fotografii: Facebook/Radu Mihaiu

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica sunt în vizorul autorităților. Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, a fost ieri pe șantier pentru a se asigura că muncitorii sunt la treabă. Când se va circula pe bretele.

Săptămâna trecută au fost reluate lucrările la Pasajul Doamna Ghica, după ce șantierul fusese abandonat timp de nouă luni. Nu au mai fost bani, astfel că firma constructoare a plecat. La momentul când s-au blocat conturile şi implicit şantierul, lucrările erau la 48% executate şi 37% plătite. 


    Constructorii i-au arătat primarului Radu Mihaiu că se muncește la finalizarea lucrărilor de utilități
Constructorii i-au arătat primarului Radu Mihaiu că se muncește la finalizarea lucrărilor de utilități

Primăria Generală și Primăria Sectorului 2 au pus mână de la mână, astfel că în scurt timp încep asfaltările bretelelor.

Edilul sectorului 2 Radu Mihaiu, a fost ieri, 2 august, să vadă ce se mai întâmplă pe șantier.

”Am fost să verific șantierul de la Doamna Ghica. Se lucrează la finalizarea lucrărilor de utilități, precum și la asfaltarea bucății din Șoseaua Colentina, care a ținut prea mult timp o bandă ocupată. Până miercuri (n.r. mâine) această bandă va fi redată circulației. După cum mulți știți deja și breteaua care duce spre Tei a fost deja dată în folosință. Suntem în grafic. Luna aceasta se vor finaliza toate lucrările la sol și se va deschide circulația pe toate tronsoanele. Atât pe șosea, cât și pe trotuare.Vreau să mulțumesc în primul rând muncitorilor care trag tare deși afară e o căldură insuportabilă, dar și lui Cristian Hiver, directorul general TCMB, care se ține de promisiunea făcută și încheie aceste lucrări chiar mai devreme de începutul școlii”, a anunțat Radu Mihaiu. 

Lucrările la Pasajul Doamna Ghica, gata la finele anului 2022

Valoarea totală a investiției este de 140 milioane lei, circa 80% din sumă este asigurată din bugetul Capitalei, iar restul de 20% din bugetul Sectorului 2. Mai exact, 110 milioane de lei, respectiv 30 de milioane de lei.

Pasajul Doamna Gica ar fi trebuit să fie gata încă din toamna anului trecut, dar acest lucru se va întâ,pla abia la finele lui 2022. 

Citește și: 

Nicușor Dan, ultimul anunț despre lucrările la Pasajul Doamna Ghica

Așa va arăta Pasajul Colentina! Șoferii îl vor traversa din toamna lui 2020

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net