Primele declarații ale bărbatului cu testiculul tăiat de soția sa

Ultima actualizare:

    Bărbatul a declarat că urma să îi ia soției flori, dar trebuia să se trezească mai de dimineață
Bărbatul a declarat că urma să îi ia soției flori, dar trebuia să se trezească mai de dimineață

Bărbatul cu testiculul smuls de soția sa, care a devenit cunoscut de întreaga țară din cauza pățaniei sale, a dat primele declarații în cadrul ediției de joi (10 martie) a emisiunii „Wowbiz” de la Kanal D. Acesta nu a părut deloc în largul lui în fața camerei video fiind foarte jenat de problema pe care a avut-o. Totuși, bărbatul a avut în final și un mesaj pentru femeile care nu au primit flori de 8 martie.

Ionel (39 de ani) este bărbatul care s-a ales cu un testicul aproape tăiat de soția sa în urma unei altercații pe care au avut-o de 8 martie. În dimineața zilei de 10 martie, Ionel a fost vizitat la spital de soție pentru a vedea cum se simte. Tot în această zi, bărbatul a oferit și primele declarații. Întrebat de reporter dacă s-a speriat în momentul în care soția era să-i smulgă unul dintre testicule, Ionel a părut foarte jenat și a recunoscut că orice bărbat s-ar fi speriat într-o asemenea situație. "Dumneata dacă erai așa nu tot la fel erai?", a afirmat acesta. El a fost foarte speriat că ar fi putut rămâne fără posibilitatea de a face copii: "Fiecare se gândește la una ca asta nu?".

De asemenea, cum era de așteptat, Ionel a suferit o durere puternică în acele momente: "Au amorțit! Au durut un pic...au amorțit, logic! Și la o mână dacă te înțepi..." Reporterul a continuat să ceară mai multe detalii de la Ionel despre ce a simțit și despre ce a pățit mai exact în zona intimă: "Nu a prins de...așa. De pielea aia a prins. Nu a fost să strângă de ele ca să...Pielea, un pic", a mărturisit Ionel.

El nu a vrut să dea prea multe detalii despre altercația pe care a avut-o cu soția sa pe 8 martie, mulțumindu-se să afirme în glumă că a fost o simplă ceartă „ca de ziua femeii”. A recunoscut că nu i-a oferit soției flori, dar urma sa facă acest lucru. „Trebuia să mă trezesc mai de dimineață”, a declarat acesta.

La finalul interviului, întrebat ce mesaj are pentru doamnele care n-au primit flori de Ziua Femeii, Ionel le-a sfătuit în glumă „să facă și ele așa”, adică să procedeze precum soția lui.

"Iar el a început că mă înjure"

”Când o ia pe ulei, se schimbă foaia. Azi era băut, de aseară. A fost la cineva la treabă şi i-a dat vin. Toată noaptea m-a pus să fac focul că îi este frig la picioare, am pus tot ca să fie bine. Dimineaţă când s-a luminat am tras draperiile şi i-am zis să iasă şi el afară să facă treabă. Să se ducă la vie să o cureţe măcar. Iar el a început că mă înjure că îl comand eu pe el ce să facă. Şi eu atunci i-am spus ia să văd eu ce bărbat eşti tu şi atunci l-am apucat, el s-a tras şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mi-a dat o floare în viaţa lui, mi-a arătat doar toporaşi şi viorele în pădure. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. De dus mă duc la el, îl caut la spital, dar sigur mă înjură şi mă alungă de acasă", a declarat Marinela Benea, soția lui Ionel, conform Adevărul.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net